FeelGood

NEMet mondani

No -November. 

Örök téma, folyamatos fejlődési pont a NEMet mondás.

Örömmel mondom viszont és szeretném tudatosítani, hogy sok mindenben látom magamon a fejlődést és a klienseimen is.
Ami nehéz sokszor az az, hogy újabb és újabb területek kerülnek fényre ahol esetleg még nem megy annyira jól a NEMet mondás. Vagy van 1 terület ami mindig visszatér, mert komplex, mert nagy, mert mélyre megy és nem könnyű átlépni rajta…. 

Hajlamosak vagyunk ezeket látni inkább, ami nem megy és tényleg nagyon oda kell figyelni, tudatosítani, hogy jé ez pedig már megy. 

Éppen ezért kezdjük coachingban az órát például azzal, hogy mondj legalább egy dolgot ami jól ment az elmúlt 1 hét alatt.

Szóval szeretnélek arra kérni, hogy gondold végig vagy írd le, hogy mi az az 1 terület, ahol már jól/ jobban megy a NEM-et mondás! 
És csak ezután, szeretném, ha végig gondolnád és meghatároznál 1 területet ahol szeretnél fejlődni ( NEM KELL! hanem SZERETNÉL fejlődni) a NEM-et mondásban!

Az utóbbi időben a saját tapasztalatom mind magam részéről mind a velem dolgozók részéről nagyon előre tud vinni a szomatikus munka azaz a testtel végzett munka, mert ez az ami igazán átszakítja a testünkben benn ragadt memóriát. Gondolok itt üvöltésre, hörgésre, mozdulatokra, dobolásra, sírásra…. A legkisebb csatorna ami elérhető az ember számára, hogy elengedjen és megérezze az erejét. Mert a NEM-et mondáshoz ez kell. Tudjam hogy VAGYOK, VAN JOGOM LÉTEZNI ÉS AKARNI, KINYÍLVÁNÍTANI.

ELEMI EREJE VAN.

És akkor a torok csakráról ne is beszéljünk…. vagy is beszéljünk, a következő héten 🙂

Szeretettel,

Hajni

NOvemberi programok

AMA -Mia & Hajni élő Fb beszélgetés 

November 14 hétfő 20:00
Még jó címet nem sikerült kitalálni de a mostani huza-vona energiákról, lassulásról, haladásról vagy nem haladásról szeretnénk beszélgetni és invitálunk Titeket is hogy kapcsolódjatok be! 

Reclaim your NO November Live Zoom Movement & Practical Workshop
20. November Sunday 10:00-12:00
Hogyan mondj nemet? Hogyan fejezd ki a határaidat? Miért nehéz ez? Mit is jelent NEMet mondani? Hogyan tudja a mozgás és a tested támogatni ezt a folyamatot, hogy képes legyél magabiztosan NEMet mondani. Mozgás & Mindset & Beszélgetés & Relaxáció
Body – Embodiment & Yoga Mind/ Mindset for No / Soul – what’s holding you back? 
How to say NO? How to set your boundaries?, why it’s difficult?, What it is it saying NO? How movement and body can support and liberate that powerful action? Movement & Mindset & Talk & Relaxation

Energia csere: 50 € Early bird 40€ till 13.November emailen a kinehajni@gmail.com
Only women ENG & HU

Határaid – Boundaries Constellation workshop 
26. November Szombat 09:30-13:30 / 14:00
Ezen az állítás workshopon a határaink lesznek a középpontban, azt vizsgáljuk meg amire esetleg nehezebb rálátnod, elmozdulnod, blokkolt vagy csak jobban szeretnél kapcsolódni vele. Ez nem csak a család, hanem akár önmagunk részei vagy a munkánkban, esetleg barátokkal. A kívülre helyezkedés és a mozgás, pozíciók – a test segít nekünk a megoldásban és integrálásban.
Energia csere: 90 € , maximum 3 hely van állításra.
Jelentkezni: kinehajni@gmail.com emailen tudsz