FeelGood

Ami a legjobban hiányzik a házasságunknak

Október, lassan közeledik a házassági évfordulónk.
Én egy ünneplő ember vagyok, mélyen megvisel, ha valami elsikkad, nem jut eszünkbe…. (Van, hogy nem sikerül úgy készülni ahogy szeretném / szeretnénk, de akkor az ki van téve nyíltan), tehát nekem fontos, hogy valami ünneplés legyen.

Hála az égnek ez a Páromnak is fontos, viszont más lehet az ötletünk, igényünk az ünneplést illetően, éppen ezért próbálunk mindig egyeztetni és fél úton találkozni, ahol mindketten jól érezzük magunkat.

Most nagyon gondolkodunk, hogy idén hogyan ünnepelhetnénk meg, mert a „szokásos” és bevált mód nem fog menni…. We need to step up our game!

Az eddigi ünneplésünk az volt, hogy itt volt egy nagy szülő és vigyázott a gyerekekre és mi 2 nap, 1 éjszakára el tudtunk utazni kikapcsolódni. Várost nézni, vagy szaunázni, vagy ki nem mozdulni a szállodaszobából, csöndben lenni, beszélgetni, filmet nézni, külön lenni, együtt lenni….
Mindegy. Csak valamit a saját ritmusunkban.
Amikor valaki nem húzogatja a szoknyámat, nem hangzik el egy perc alatt 25-ször „Mama nézd, Mama nézd, Mama….”, nem szakítják félbe az egy mondatunkat  minimum háromszor és reggel akkor kelünk fel amikor akarunk. Nem kell készenlétben lenni.
És erre igyekszünk / igyekeztünk valami alkalmat találni 2-3 havonta 😊.
Ez azt jelenti, hogy elég jó kis energiát, szervezést és pénzt fektetünk abba, hogy „semmit ne csináljunk” vagy úgy is mondhatnám, hogy csináljuk a semmit… 😊
A lényeg az, hogy strukturálatlan idő és elvárásmentes konstellációt teremtsünk magunknak.

Ez hiányzik, hogy most nem hívhatunk Nagyszülőket és a gyerekeknek ott alvós bulit szervezni sem olyan felhőtlen.
Most próbálunk kreatívak lenni, megoldást találni, hogy enélkül mi az a következő legjobb dolog, ami megléphető és megvalósítható.

Az ünneplésünk jegyében, erről sokat beszélgetve egy nagy elhatározásra jutottunk! Megosztunk veletek valamit, amit eddig csak a miénk volt! Készülünk egy meglepetéssel, lehetőséggel, hogy lehessen élvezni a strukturálatlan időt és a semmit nem csinálást!

Stay tuned: október 14-én az évfordulónkon eláruljuk! Van valami jó ötleted az ünneplésre? Nektek mi vált be? Van ilyen strukturálatlan és elvárásmentes időtök?

És, itt vannak az új workshopok is október -novemberre! Az új nagy szerelmem: mobility tréning és a NEM-et mondás az nem új, de nagy szerelem!