FeelGood

Tempó – és mi a valóság?

Szeptember 22 -őszi napéjegyenlőség, átlépünk az őszbe.

Azzal szeretném zárni ezt a témát és a nyarat, hogy hogyan integráljuk a nyári élményeinket, megérzéseinket, megéléseinket, hogyan is néz ki ez a valóságban.

Én körülbelül most kezdtem eljutni oda, hogy fel tudom venni a ritmust, újra tudok kapcsolódni részeimhez, beilleszteni azt a tevékenységet vagy időt, amit szerettem volna.

Mit jelent ez? Azt, hogy ez lassú, legalább is még mindig lassabb, mint gondoltam.
De most már ez a lassúság, tökéletlenség elviselhető. Nem bénít meg, nem old le, nem indukálja azt, hogy „ó, hát akkor kár belekezdeni…” Mert nem kár! Mert van értelme.
Mert ha egyszer szánok arra időt, energiát hogy mi felé szeretnék menni és megyek akármilyen tempóban is, csak arra megyek.

A női természet és élet része, hogy nem tudunk folyamatosan alkotni, csinálni, teljesíteni, folyamatosan ugyanabban a tempóban haladni.
A női hormonrendszer ciklikus, nem ugyanolyan a teljesítőképességünk még a menopauza után sem, a testünk és lelkünk a természettel együtt dobbanva ciklikus. Hol megáll egy picit, hol nekilendül, hol lelassul. De működik. Így működik. Halad.

A női élet ilyen, gondoskodunk a gyermekeinkről, másokról, ami néha nagyon nem tűnik produktívnak, sőt a saját magunkról való gondoskodást is háttérbe szoríthatja. Ez a részünk is fontos, a tápláló „nurturing” rész, ami azért jó, ha magunk felé is tudjuk irányítani.

Érzékeld a női minőséget, amely kitartóan halad a saját tempójában, ahogy egy anyai kar órákig képes fáradhatatlanul egy babát tartani, ahogy egy barátnő képes órákig hallgatni a fájdalmad és segíteni szeretne…!
Fogadd el a női minőséget! Ilyenek vagyunk, Te is és Én is.

 Te hol tartasz? Hogyan zárod a nyarat? Hogyan kezded az őszt?

(PS.: Tudom, hogy könnyebb mondani mint csinálni, ezért is tervezem és dolgozom egy tanfolyamon, hogy mik a női minőségek és hogyan hozhatjuk be az életünkbe, hogyan lesz könnyebb, teljesebb, örömtelibb az élet ha használjuk ezt a szuper erőt! 😊)

Hétfőn este 8-kor élőben beszélgetünk két csodálatos mentorommal a női szexualitásról, tabukról és azok felszabadításárol: