FeelGood

Ki szeret gyomlálni?

Arghh, hű ez a második hét nálunk embert próbálóbb volt mint az első. Minden (de főleg a gyerekeim😊 ) az ellen szövetkezett hogy minél nehezebb legyen az új rutinomat kiépíteni, beleszokni. Na, de ez az élet, innen szép nyerni. 😊

Megvan, hogy mi volt az az egy dolog, amit kiválasztottál a múlt héten hogy szeretnéd integrálni a rutinodba, napjaidba? (meditálni szeretnél, kevesebbet dolgozni, elhagyni a cukrot, többet olvasni, kilépni a kapcsolatodból, belépni a kapcsolatba…)

Mit kell elengedned ahhoz, hogy ez az új elhatározás tartósan működjön?

Mi az az elavult ’felfogás’, mindset, mese, fantázia ami visszafog, ami már nem szolgál téged?

Nagyon sok embernél azt látom, hogy MINDSET problémával küszködik néha tudatosan néha tudatalatt.
Megy folyamatosan a negatív szöveg vagy mese a fejében. (ezt csak így lehet csinálni, így meg nemtudom; a mi családunk ilyen, anyám is derékfájós, nem engedhetem meg magamnak, nem okozhatok fájdalmat, nekem kell gondoskodni róla…)
Ezek a tévhitek természetesen MINDENKI fejében ott vannak, a milyenségük és mennyiségük függ a nemünktől és családi hátterünktől. De kisebb nagyobb formában mindenkinek van valami ‘rádió’ a fejében.

Egészen addig amíg ezt el nem kezdi kigyomlálni. A kertedben is ha benne hagyod a gyomokat, elszívja a tápanyagot, elveszi a napot… az értékes növényeidtől, vagy éppen szépséges virágaidtól. Ugye láttál már kertet? Kiszeded a gyomokat, de azok a frányák újra nőnek. Ez az élet. Gyomlálni kell. De nem pont ugyanazok a gyomok jönnek vissza, hanem mások, de jönnek.

A MINDSET is ilyen, folyamatosan dolgozni kell rajta, gyomlálni és egyre érdekesebb, mélyebb gyökerű gyomok bukkannak fel. Nekem ez nagyon fascinating, egyre jobban érzékelem, hogy ezt a testtel való kapcsolódással összehangolva óriási dolgokra vagyunk képesek, és tudjuk felszabadítani saját magunkat a régi családi és társadalmi mesék által.

Ez az elmúlt hét próbára tett, hogy éljem és alakítsam az új rutinom. Amit én elengedek, hogy mindig, mindennap fog sikerülni (tökéletesség) és hogy a gyerekeim igénye előrébb való, mint a saját igényeim.
Te mit engedsz el? Mit kell elengedned, hogy abba az irányba tudj mozdulni amerre szeretnél?
Írd le, mond ki, éld át!

Szeretettel,
Hajni

PS: ha kell egy kis juice a mozgásba lendüléshez, próbáld ki ezt a teljesen új tréninget! – most
szerdán 19:00-tól Mobility & Abs workshop Live Zoom-on. Gyere, olajozd be a porcikáid! Részletek itt. 😊