Női mini elvonulás & Méh rítus átadás

Szeptember 19, vasárnap 16:00-20:00; Avenue Paul Hymans 99

Nőnek lenni nem egy szenvedés, Nőnek lenni áldás.
Az elvonulás alatt tudatosítjuk, kapcsolódunk és felszabadítjuk női erő központjainkat, felhasználva a jógát, mozgást, zenét, meditációt és női társaink megélt bölcsességét.
A méhünk nem a szenvedés és fájdalom tárhelye hanem a kreativitásunk háza az élet születésének bölcsője, a méh rítus átadása ehhez ad utat, hogy visszatérjünk ezen bennük lévő tiszta erőhöz és elengedjük sebeinket, fájdalmainkat, szenvedésünket.
Ez a délután nem csak kapcsolódás önmagunkkal, hanem nő társainkkal egy megtartó kört alakítva.
Ha megszólított ezen hívás, várunk szeretettel!

Az elvonulás térítése: €80

Az elvonulás kis csoportos maximum 6 fő angol és magyar nyelven lehetséges
Jelentkezés: kinehajni@gmail.com email címen, kérlek jelezd hogy ha csak magyarul vennél részt rajta illetve ha az angol nyelv is ok. (Igény esetén indítok csak magyarul is)
Kérlek mindenképpen jelezd, ha szeretnél jönni, de a szeptemberi időpont nem jó!


This is my birth story sharing & healing Circle / Így szültem én, egy kör szülésélményünk megosztására és gyógyítására

26.05.2021 Wednesday 19:30-21:00 Zoom Live (regular possible dates later) in Hungarian only

Whether you gave birth 10 years ago or 10 days ago by sharing your story helps you to integrate this very prominent part of your life, by listening to others you still integrate motherhood, transformation and new challenges. Sometimes we are stuck with our emotions, we can not share more to our friends or to our partner, because they grow tired of it or we think we should have gotten over with it by now. Or the opposite, it was quick and easy, maybe you had not time to grasp what just happened or overflowing joy but you don’t know with whom you could share it. You start to own your birth story which will empower you. The circle has a flexible structure and ‘exercises’ which adapts whatever it emerges at that special time. This is an intimate and led circle. Places are limited and available for active sharing and for active listening.
To participate: please send me an email and let me know if you want to share or listen and which language you prefer ( ENG/ HU).
Please share this opportunity with your sisters, friends! More powerful and happy women make peaceful and happy kids!
Price: 15 € / 35 € / 55€ depending on your gratitude and appreciation exchange

Attól függetlenül, hogy 10 éve vagy 10 napja adtál életet, a történeted dolgozik benned, ezt megosztva vagy másokét hallgatva elmélyül és az anyaság, átalakulás, új kihívások elfogadása és megélése felé visz. Néha beleragadunk egy egy képbe/ érzésbe, valami miatt nem mozdul tovább és a körülöttünk lévők már nem tudnak újat mondani, átlendíteni, lehet már bele sem kezdünk, mert azt érezzük, ezen már rég túl kellene lennem, ez hülyeség.. Az is lehet, hogy olyan gyors és könnyű volt a szülés hogy fel sem tudtad fogni, vagy ezt a túláradó örömöt és sikert nem tudod kivel megosztani. Megélni, birtokolni a szülés történetedet egy óriási erő. Ez egy intim és biztonságos kör, rugalmas struktúrával, gyakorlatokkal, amely alkalmazkodik az éppen felmerülő történetekhez, energiákhoz. Helyek száma limitált és elérhetőek: megosztóként és hallgatóként.
Ha szeretnél jelentkezni, kérlek írd meg, hogy megosztóként vagy hallgatóként szeretnél részt venni és a preferált nyelvet (ENG / HU).
Kérlek oszd meg ezt a lehetőséget barátnőkkel, érintettekkel! Minél több nő érzi és fogadja el/be az erejét, annál több gyermek tud békében és boldogságban felnőni.

Ár: 15 € / 35 € / 55€ attól függően, hogyan szeretnéd téríteni amit kaptál

Sign up: info@hajnierdelyi.com


Loss sharing & healing Circle / Veszteség kör megosztásra és gyógyításra

23.06.2021 Wednesday 13:00-14:30 or 19:30-21:00 Zoom Live (regular possible dates later)

You are not alone! If we don’t have knowledge, safe space to mourn our loss let it be miscarriage(s), abortion or still birth, it can still play rolls and shadow our life. We hold a safe space to be with the loss, feeling the pain and when it’s ‘over’ we can gain more space to peace. The circle has a flexible structure and ‘exercises’ which adapts whatever it emerges at that special time. This is an intimate and led circle. Places are limited and available for active sharing and for active listening.
To participate: please send me an email and let me know you want to share or listen and which language you prefer (ENG/ HU).
Please share this opportunity with your sisters, friends!
Price: 15 € / 35 € / 55€ depending on your gratitude and appreciation exchange

Nem vagy egyedül. Ha nincs megfelelő tudásunk, lehetőségünk, támogatásunk akkor nehéz meggyászolni a veszteségünket legyen az abortusz, vetélés, vagy halva szülés. Ezek mint fájdalmas pontok néha tudattalanul szerepet játszanak az életünkben vagy árnyékként besötétíti életünket. Teret tartunk ahhoz hogy ez a fájdalom és veszteség megjelenhessen, elgyászolhassuk, elfájjuk és amikor készen állunk rá, a béke érzésének több teret adjunk.
Ez egy intim és biztonságos kör, rugalmas struktúrával, gyakorlatokkal, amely alkalmazkodik az éppen felmerülő történetekhez, energiákhoz. Helyek száma limitált és elérhetőek: megosztóként és hallgatóként.
Ha szeretnél jelentkezni, kérlek írd meg, hogy megosztóként vagy hallgatóként szeretnél részt venni és a preferált nyelvet (ENG / HU)

Ár: 15 € / 35 € / 55€ attól függően, hogyan szeretnéd téríteni amit kaptál


Opening your heart Yoga & Embodiment workshop


26.06.2021 Saturday 14:00-16:00 Zoom Live


Do you lead with your head more often than your heart?
Do you feel you need to protect your feelings and heart?
Is it difficult to feel and receive joy and love?
Connect and liberate your heart! Dare to love! Invite joy back in to your life! Open your heart and start the real life!
Practical tools, information, Yoga practice, embodiment, relaxation & safe circle to unblock and balance our 4th chakra
ENG, only Women

Price: 55 €, early bird price 45€ till 12.06.2021

Sign up: info@hajnierdelyi.com

%d bloggers like this: