FeelGood

Bénának érzem magam

Huh, kicsit későn sikerül ide jutnom, családi program miatt, de jobb később mint soha ( by the way – első bénasági faktor -mert ugye előre is megírhatnám….)

Szóval, őszinte vallomás.

Jó néhány dologban bénának érzem magam.
Például abban, hogy 5 éve itt van a fejemben hogy online torna programokat állítsak össze, és még mindig nem jutottam el ide… Nincs webshopom… Egy csomó minden ilyenem, amiket már réges rég óta szeretnék, de több okból kifolyólag még nem valósultak meg.
Vannak napok amikor ezeket jobban el tudom fogadni, és vannak olyanok amikor meg nagyon triggel és azt érzem, hogy le vagyok maradva. Látom, hogy 1-2 generációval fiatalabb társaim és köztem milyen különbség van ebben. 
Természetesen tudatosítom a mit, miértet, kérek segítséget… Ott vannak ezek, de az nem jelenti azt hogy ezeket nem érzem, vagy nincs bennem hiány. 

Na, de jövő évre ez az egyik szakmai tervem! Már rengeteg ötletem van témákban és őszintén remélem, hogy át tudom fúrni magam az eddigi gátakon most már ebben is. 🙂
És ennek az első manifesztációja szeretném, ha az idei NEM KONVENCIONÁLIS ADVENTI NAPTÁR lenne 🎁!
Idén teljesen új videókat fogok gyártani, 24 nap rövid mozgás wellness bonbon. 

Ha valaki nincs közösségi médián, Youtube-on is fenn lesz!
Ez a teljesen új, tematikus 24 napos mozgás program december 31-ig elérhető, úgyhogy ha 1-2 napot kihagytál, bőven lesz időd bepótolni. 🙂 
Ezen időszak után lekerülnek és választható áron megvásárolható lesz ( tiered pricing). Annyira rég óta vágyom erre is, hogy tudjak egy ilyet csinálni, hogy több ember számára elérhető legyen. Ha valaki nem ismeri, ez azt jelenti, hogy van általában 3 ár kategória és kiválaszthatod, hogy a Te jövedelmedhez melyik a megengedhető. 
Na, és itt jön az, hogy kérlek legyetek hozzám kegyesek, mert nem tudom, hogy ez technikailag hogyan fog lezajlani, de most már nem akarok a tökéletesre várni.
 Már jó ideje kutatjuk ezeket munka idő után, de lehet hogy email, link, letöltés fázisig jutunk. De valahol el kell kezdeni…

Szóval tudd, hogy van bennem elég sok frusztráció a fejlődésre, és majd meglátjuk.
Minden esetre:

  • Nagyon izgatott vagyok és várom a videók forgatását
  • Going for progress not perfection
  • Továbbra is rövidek lesznek, hogy valóban meglehessen csinálni és én ezeket mozgás break-nek szánom a kávé szünet helyett… :))

Az aktív Adventi Kalendárium a FB-on itt lesz elérhető:
https://www.facebook.com/profi…
A Youtube-on pedig itt lesz elérhető:
https://www.youtube.com/channe…

Továbbra is magyarul és angolul! December 1-gyel indulunk! 🎉
Oszd meg kérlek akinek jól jönne a mozgás és a mozgás általi fizikai és mentális gyógyulás, felfrissülés!

Te milyen témát, testrészt szeretnél az adventi kalendáriumba? Rövid kategóriában neked hány perc az ami tuti belefér és megcsinálod?
És mi az a terület az életedben, ahol Te frusztrált vagy és már már régóta szeretnél valamit, vagy régóta szeretnél fejlődni benne? Oszd meg velem!

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Light the light of LOVE in your heart!
    Spirál szertartás advent minőségében december 10 vasárnap 18:00 A spirál és spirál motívum évezredek óta él velünk és támogat minket a transzformációban. Advent időszakában, a 4 adventi minőséggel dolgozunk: HIT, REMÉNY, ÖRÖM, SZERETET, ezt járjuk be a spirálban és hívjuk segítségül a megújulásunkhoz. Egy gyönyörű szertartás amely feltölt lelkileg. Részletek itt
    Még egy pár hely van szabadon!
    Exchange: 40 €
  • Planning and visioning 2024 Online workshop & free cyclical living workshop 6th January 2024 Saturday 18:00 + recording available 
    Early bird: 39 € until end of November
    Részletek itt
  • Visioning workshop + Spiral Ceremony: 65 € ( 79 € helyett)