FeelGood

NOvember – mire mondasz NEMet?

Ma rövid de lényegretörő leszek.

Minden évben novemberben felhozom ezt a témát:

No -November

A határainkkal való munka egy örökös fejlődési folyamat. Jó esetben nincs vége, hanem újabb és újabb területeken, emberekkel tanuljuk tartani a határainkat. 
Ennek az egyik legfontosabb lépése, az az hogy megismerjük a határainkat, azt hogy mi az amit szeretnénk és mi az amit nem. Enélkül nagyon könnyen mások középpontját használhatjuk a sajátunk helyett. Határaink tartása is fárasztó és nehéz lehet, de sokszor a határaink/ vágyaink felimerése és elismerése az igazán nehéz és félelmetes. 

Használd ezeket a kiinduló pontokat akár naplóírásra vagy átgondolásra!

🙅🏼‍♀️ Mely területen fejlődtél NEM-et mondásban az elmúlt 1 évben? Mi megy könnyebben? 

🙅🏼‍♀️ Mi az amire NEM-et mondasz a héten?

🙅🏼‍♀️ Mi az amire NEM-et mondasz ebben a hónapban?

🙅🏼‍♀️ Mi az amire NEM-et mondasz az év hátralévő részében?

🙅🏼‍♀️ Mi az amire tudod hogy NEM-et kellene mondanod és azáltal sok minden könnyebb lenne?

🙅🏼‍♀️Mi az amire, ha NEM-et mondasz, akkor az lehetővé teszi, hogy IGEN-t mondj arra ami számodra igazán fontos vagy vágyott?

🙅🏼‍♀️ Ki az akire NEM-et kellene mondanod?

🙅🏼‍♀️ Mi az a rossz szokás ( nem egészséges/ toxikus) amire NEM-et szeretnél mondani?

Ezt egyáltalán nem terveztem, de ahogy írtam egyre világosabbá vált és nem tudom elengedni, nem tudok rá NEMet mondani és ebben az esetben, remélem TE sem 🙂 
3 alkalmas Lézer fókusz NO coaching: határaid és vágyaid megismerése, határállítás blokkok felismerése és a TE számodra működő és megléphető technikák kidolgozása. A 3 alkalom alatt 1 választott területre fókuszálunk, amelyben szeretnél előrébb haladni, változni. Ha nehéz kiválasztani, hogy mi az az 1, akkor az első alkalom erről szól, hogy ezt kiderítsük. A coachingon kívül személyre szabottan használunk még más modulokat is amelyek számodra segíthetnek: tapping, vizualizáció, légzés, központi idegrendszer gyakorlatok, mini állítás….
3*45 perc online / személyesen: 150 €
 a 180 € helyett!   
Az ajánlat ezen a héten él és decemberig használható fel a 3 alkalom. Jelentkezni és kérdezni a kinehajni@gmail.com-on tudsz! 
Úgy is szerettem volna valami BLACK FRIDAY deal-t csinálni ami önmagunkról szól és nem tárgyi! Voilá! :))

Mi az ami most a legnagyobb kihívást jelent a számodra, hogy nemet mondj?
+ Ma új hold, amely segít hogy valami újat kezdj, kipróbálj! Használhatod ezt az energiát, ebben a témában!

Én sok tervemre nemet mondtam egyenlőre, hogy a következő 3-ra tudjak fókuszálni, amelyek több energiát igényelnek tőlem:

  • BODY: Nem konvencionális Adventi Kalendárium : idén is, teljesen új! Van is sok kérdésem – milyen hosszúakat szerettek, témák? Írj nekem!
  •  MIND: Planning 2024 workshop : már ez is hagyomány és idén is lesz új eleme + egy ciklikusság workshop is készül hozzá!
  • SPIRIT: Spirál szertartás az advent minőségeiben december 10. Ezen a héten készítem elő, mert nem mindenki tudja mi is ez és annyira jó!

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Új: szombaton egyéni konzultáció/ hosszabb 90 perces konzultáció/ fél napos egyéni vagy páros mini retreat ( kezelés, torna, jóga, személyedzés, coaching, mentoring, egyéni állítás individuális kombinációja)
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Spirál szertartás advent minőségében december 10 
    A spirál és spirál motívum évezredek óta él velünk és támogat minket a transzformációban. Advent időszakában, a 4 adventi minőséggel dolgozunk: HIT, REMÉNY, ÖRÖM, SZERETET, ezt járjuk be a spirálban és hívjuk segítségül a megújulásunkhoz. Egy gyönyörű szertartás amelyet tavaly tanultam és azóta mélyen a részem, szeretném ezt az élményt nektek is átadni. 
    Jelentkezni és részletek: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Egyéni gyógytorna, perinatál, mozgás órák és coaching & mentoring órák pedig folyamatosan
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com-on tudsz