FeelGood

Láthatatlan energia elszívó

Megyünk bele az őszbe, a sötétségbe.
Teljesen érdekes, de most várom ( a hideget nem… de értem, hogy nem választhatok ebben:)) ).
Megyünk bele az árny munkába ( shadow work), saját sötét részeinkkel való szembenézés ideje, itt volt Samhain, Halloween, Halottak napja, több eclipse, tele hold. 

Míg múlt héten Halottak napja és Samhain kapcsán az őseinkről, örökségünkről és megemlékezésről írtam, addig ma azt kérdezem, hogy amikor a halottainkra gondolunk/ emlékezünk, eszedbe jutott hogy ebben az időszakban, önmagunk halott részeire is emlékezhetünk? Önmagunk elhalt részeit illően eltemethetjük? 

Annyi minden van ami már elhalt bennünk: részeink, szerepeink, kapcsolataink, korszakok, terveink….
Most lépünk abba a ciklusba, amikor időszerű ezek elengedése, eltemetése ( és ha aktív a veszteség érzet akkor természetesen meggyászolása). Annyira sokszor elfáradtunk már ezen részeink cipelésében. Sokszor láthatatlanul még mindig szívnak el energiát tőlünk.
A fákat, bokrokat is visszametsszük, levágjuk amelyik irányba már nem szeretnénk hogy nőjön, levágjuk ami beteg/ elhalt és így a “fő” résznek több tápanyag jut.  

Számomra ezt a ciklikusságot tudatosítani és élni, gyökereket, földelést, biztonságot, reményt és megújulást adni.

Teljesen organikusan jött, hogy az utóbbi időben több 1:1 szertartást vezettem le: születésnapra, egy ciklus lezárására és mindannyiszor megerősített abban, hogy mennyire szükségünk van erre, az átélésre, megállásra, intimitásra, szépségre. Számomra nagyon megtisztelő és megható ehhez teret tartani és átélni, hogy nők, anyák, hogyan lépnek ki a munkájukból, rohanásból és érkeznek meg saját magukhoz. Nem kapcsolódik semmilyen címkéhez, valláshoz, hanem jelenléthez, megengedéshez, felengedéshez, újjászületéshez.

Születésnapi szertartás
Lezárás szertartás

Több év saját gyakorlat után, a coaching folyamán tapasztaltak alapján és változás pszichológiáját figyelembe véve összeállítottam egy alkalmat, amely segít az elengedésben és az újba való megérkezésben. Ennek az alkalomnak a középpontjában az áll, hogy találkozz magaddal, mi is az amit szeretnél elengedni, lezárni és mi az amit szeretnél behívni, legyen szó akár születésnapról, akár válásról, akár egy korszak lezárásáról. Az hogy mi történik ezen az alkalmon, együtt találjuk ki. Egy közös 30 perces coaching, mentoring alkalom előzi meg, hogy megértsem mi az amit szeretnél, mire vagy nyitott és mire állsz készen. De sokszor az is előfordul, hogy önmagunk sem tudjuk ezt, csak érezzük, hogy valamire szükségünk van, ebben az esetben az a munkánk, hogy ezt kitaláljuk, ezt jelezheted számomra. Maga a szertartás pedig egy következő alkalom amely 60 vagy 90 perces. 
Energia csere : 

  • 30 min. előkészítő munka ( online is lehet) + 60 perces szertartás 100€
  • 60 perc előkészítő munka + 60 perc szertartás 140 €
  • 30 perc előkészítő munka + 90 perc szertartás 140 €
  • 5 alkalmas coaching folyamat része lehet 380 € – 5*60 perc

Melyik részed/ szereped/ projekted az amelyik készen áll arra hogy elengedd/ eltemesd? Van-e olyan részed amelyiket már elengedted és most visszaemlékezel rá?

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Új: szombaton egyéni konzultáció/ hosszabb 90 perces konzultáció/ fél napos egyéni vagy páros mini retreat ( kezelés, torna, jóga, személyedzés, coaching, mentoring, egyéni állítás individuális kombinációja)
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Spirál szertartás advent minőségében december 10 vagy 17 
    A spirál és spirál motívum évezredek óta él velünk és támogat minket a transzformációban. Advent időszakában, a 4 adventi minőséggel dolgozunk: HIT, REMÉNY, ÖRÖM, SZERETET, ezt járjuk be a spirálban és hívjuk segítségül a megújulásunkhoz. Egy gyönyörű szertartás amelyet tavaly tanultam és azóta mélyen a részem, szeretném ezt az élményt nektek is átadni. 
    Jelentkezni és részletek: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Egyéni gyógytorna, perinatál, mozgás órák és coaching & mentoring órák pedig folyamatosan
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com-on tudsz