FeelGood

Az új hely & amit tanultam a költözésből

Tatááá! 
Végre eljött az idő, hogy megosszam veletek az új helyet! 
A hétvégén költöztem ki és be, holnap már az új helyen kezdek, de lesz még kb 2 hét mire szerintem minden dekoráció a helyére kerül. 
Először is szeretném veletek megosztani, hogy ez a költözés volt az életem legkönnyebb és legtámogatottabb költözése.
Volt kapacitásom tartani közben a nagyon szigorú étkezési programunk, 2 felé főzni, iskolai rendezvényen megjelenni, és a háttérben futó másik óriási projektunk finishében lenni…. Azért ebben volt 2-3 évnyi mentális előkészület/ munka ( és persze egy támogató társ) és megérte! 
Miért osztom ezt meg? 
2 dolog miatt:

  1. Mert nem voltam én ám mindig ilyen kapacitás szinten, ennyire elérhető a könnyebbre és végre beért valami amit leszüretelhettem. Éreztem, hogy másképp csinálom, mint eddig és más vagyok közben. 
    Szóval ha te most éppen a semmi nem megy/ megakadás… akármilyen kényelmetlen fázisban van, szeretettel üzenem, hogy ez nem lesz mindig így! Változhat! 
  2. Mert ez a munkám :)) Idegrendszer gyógyító és nyugtató gyakorlatok, sok öncoaching és terápia vagy coaching mással, naplóírás, ima, emberi és isteni segítség kérés, nyitottnak maradni, határaim elfogadása….. Másoknak mindig könnyebb mondani, mint magam tenni és megélni. Most visszanézve látom, hogy működött! Sokszor úgy tűnhet, hogy semmi nem történik, nem haladunk, de aztán egyszer csak visszanézünk és látjuk/ éljük, hogy igen is volt értelme a belső munkának! 

Ami nagyon meglepett, hogy a Lányaimtól mennyi segítséget kaptam. Értem és látom én hogy nőnek, de most ez olyan kézzel fogható volt, hogy a kicsi is tud cipelni, ajtót tartani, kisebb szatyrokat cipelni, porszívózni, a nagy meg bútort összeszerelni, ki be pakolni és hogy ez fontos számukra. Ezt még emésztem, integrálom, hogy itt tartunk és ez mekkora lépés. 

Mindenki a családból elbúcsúzott a teremtől, számukra is sokat jelentett. Én még szombaton a kulcsátadásnál az új tulajoktól ( 2 fiatal férfi) kaptam külön megértő teret hogy még egyszer elbúcsúzzak. Elvonultak a földszintre, hogy egyedül legyek, take your time… Mindent megtettem és megkaptam, amire szükségem volt a búcsúzáshoz. Ettől függetlenül bennem van az az érzés, mint szakítás vagy halál után, hogy nem ölelhetem meg többet, nem hívhatom fel…. Mindig ott lesz a szívemben. 
Az átadásnál kiderült, hogy az én helyemből ( lehet az egész épületből) lakás lesz, teljesen át lesz alakítva…úgyhogy szerintem így is úgy is mennem kellett volna hamarosan mert az új tulajoknak más tervük van.

Na, és az új hely! A Tombergen a Brussels Yoga Loft kis termébe költöztem. Kedden, pénteken és kb 2 hetente szombaton vagyok ott. Hétfőn itthon dolgozom coachingban online és személyesen, szerdán pedig kizárólag online.
Már nagyon régóta vártam arra, hogy egy nemzetközi csapatban dolgozzak, és most arra, hogy megtartva legyek, jó most valami része lenni.

A következő nagyon fontos dolgokat vettem figyelembe:

  • Közlekedésileg és parkolás szempontból jó helyen legyen. A WSL városháza, valamint a Poseidon uszoda parkolója közel van. Az épület konkrétan a Tomberg metró feljárónál van. Biciklis lezáró helyek is vannak.
  • Korszerű, modern épület 
    A lépcső melletti kicsi kertje szépen rendezve van, nem dohányzik senki a bejáratnál, a lépcsőház tiszta és takarítva van rendszeresen. 
  • Lépcső még mindig van, de nem annyi 🙂
  • Nem akartam orvosi rendelő érzetű helyre menni, szellemiségben továbbra is olyan helyet szerettem volna, ahova az ember lazítani, gyógyulni, feltöltődni, átalakulni, kiszakadni jön. 
  • A kicsi terem az enyém. Nem kell dobozokba rakni a cuccom és elpakolni magam után.  
  • Van ablakom. Azt gondolnád, hogy ez egy vicc, DE NEM! Ez nagy dolog, hogy nem egy ablaktalan helyem van. Sőt, szúnyoghálóm is van! :))
  • Extra profi padlóréteg van ami nem hideg és zaj elnyelő.
  • Külön van az öltöző és a WC ( ami közös a teremmel)
  • Működő fűtés van – én ugyan még nem teszteltem, de megesküdtek rá :)). Az épület jól szigetelt.
  • Használhatok meditációs párnákat, hengereket….
  • Csöndes hely ( eddig legalábbis abszolút annak ígérkezik). Az ablak hátra nyílik a garázsokra, nincs utca zaj és szmog szag. 
  • Egy héten egyszer van takarítás is. 
  • Van internetem, onnan is dolgozhatok online

Ez nem volt egyébként egy meghirdetett hely, én kérdeztem rá hogy elérhető-e a kicsi termük és tárt karokkal fogadtak! Kicsit izgulok milyen lesz. De már nagyon várom. Egy második OTTHON, sanctuary. Remélem ti is szeretettel fogadjátok!

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Family and systemic Constellation workshop – Grieving
    Change, loss, transformation
     + open topic- entering from one phase to the other. Grieving is not only about somebody’s death, but also an inner feeling loosing something or somebody. It can be about relationships, seasons of our life and loosing or changing our rolls/ parts. 
    4. November 2023 Saturday 14:00 ( if the date is not good for you, but you want to come, please let me know)
    Where: The Brussels Yoga Loft Tomberg
     Exchange: 90 € , as a representative 45 €
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Új: szombaton egyéni konzultáció/ hosszabb 90 perces konzultáció/ fél napos egyéni  vagy páros mini retreat ( kezelés, torna, jóga, személyedzés, coaching, mentoring, egyéni állítás individuális kombinációja)
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com -on tudsz
  • Egyéni gyógytorna, perinatál, mozgás órák és coaching & mentoring órák pedig folyamatosan