FeelGood

Kérdeztétek

Hogy vagy? 

Ma új hold, átléptük július felét….

Én lassacskán készülök a nyári szabadságra, az utolsó hét hogy a lehető legtöbb mindent elrendezzek mielőtt kikapcsolok. 
Az elmúlt 2 évben nyáron közel 2 hónapot töltöttem Magyarországon. Most 1 hónapot, az viszont szabadság lesz! Kb. 2 -3 óra munkám lesz, de a többi tényleg unplug. 

Van egy pár visszatérő kérdés ami elő szokott jönni, úgyhogy arra gondoltam, hogy ha ez ilyen sűrűn előjön, itt is megosztom a válaszokat. 🙂

  • Vállalok-e még gyógytornát?
    IGEN! Abszolút, soha nem is volt olyan hogy nem, csak ez most már munkám 50 %-a. És pont ez a változás ébresztett rá, hogy mennyire szeretem és mennyire fontos ez nekem. 
    Alapvetően a következő területek azok amikkel foglalkozom: női test, mozgás szervi problémák: derék/ hát, nyak fájás, váll, térd, csípő, boka, csukló fájdalom, konzervatív, műtét utáni rehabilitáció, törés és megelőzés. Perinatal: szülés előtti torna, várandóság alatti problémák kezelése, szülés felkészítés, és szülés utáni rehabilitáció, teljes test, hasizom bezárás, gát. Gátizom problémák kezelése és prevenció, tudatosítás.
  • Meddig vagyok a mostani teremben?
    Szeptember végéig. 
  • Otthon fogok dolgozni?
    Erre egyenlőre nem tudok válaszolni, mert több megoldási lehetőség is fenn áll. Amint látom és tudom, fogom mondani. 🙂 
  • Többször felmerül, hogy valaki messze lakik és nem tud eljárni a rendelőbe. Dolgozom online illetve hibrid módon. Nagyon sokan meglepődnek, hogy online is mennyi mindent el lehet magyarázni, ki lehet javítani, le lehet ellenőrizni… Sokan főleg szülés után otthon vannak egyedül a problémával, pedig online is meg tudom tanítani a császár seb mobilizálását, vagy ki tudunk találni 1-2 korrekciós helyzetet fájdalmakra. Jobb személyesen ott lenni? persze, hogy jobb, de ha nem lehet akkor már minden segítség jobb mint a semmilyen. 
    Hibrid mód az az hogy 1-2 alkalom személyesen amihez muszáj érinteni, manuálisan kezelni, utána pedig online.
  • Mi a különbség a coaching és mentoring között?
    Nagyon leegyszerűsítve: coaching főleg irányított kérdésekkel dolgozik egy célra/ témára fókuszálva. 
    Mentoring: a mentortól jöhetnek tanácsok, visszajelzések, javaslatok, ott is főleg kérdésekkel dolgozunk, de ha a kliens is nyitott rá, akkor a tükrözésen túl lépünk. Ez már egy átfogóbb, mélyebb szupport lehet. 
    Amit én művelek, az ennek a kettőnek a keveréke, van olyan hogy mélyre kell menni, mert valami nagyon blokkol, de ugyanakkor sokszor a coaching praktikus struktúrája is egy fontos alapot nyújt. A beszélgetés alapú terápiával szemben pedig az a nagy különbség, hogy mindig van célja a folyamatnak illetve minden egyes ülésnek, azaz ki van mondva, megfogalmazva; ez akár a kliens igénye akár a javaslatom.

Azt hiszem ennyi. 🙂 Ezek azok amik heti/ napi szinten érkeznek kérdésként. 
Én ezután a hét után, visszavonulok, szünetet tartok itt is. 🙂 Augusztus végén jövök újra. ( Beugrok azért ha nagy hírem van! 🙂 )

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • July 31 Monday online Body work Classes Zoom 18:30-19:45, 1-1 alkalom vagy bérlettel!
    Részletek & témák: kinehajni@gmail.com
  • Szeptembertől jön a havi rendszerességű Soul Sister Coffee!
  • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni