FeelGood

Beengedlek egy kicsit a fejembe és a szívembe

Beengedlek egy kicsit a fejembe,  a ma reggeli gyaloglás közbeni erős megélésembe és bár nem könnyű megosztani, mert valahol még mindig félek a bírálattól de ha egy nő is rezonál vele akkor már megérte megosztani.

Jelenleg 1 dolog van az életemben amit rendszeresen csinálok, ez pedig a hétfő reggeli gyaloglás immár második éve. Reggel felkelés után, ha esik, ha fúj, bármi legyen, megyek egy szokásos körre. Ez a hét indításom. Valóban szokássá vált, nem gondolkodom rajta ( főleg nem télen), hogy megyek-e, megyek. Mindig ugyanarra megyek, kb 15 perc alatt megjárom, tehát ez nem arról szól, hogy a napi gyaloglásomat elintézzem, ez inkább egy mentális egészség program és hét indítás.

Ma reggel egy dobos zenét hallgattam, gyorsultak a lépteim, teljesen magával ragadott, éreztem, hogy ahogy a dob rezgése lerakódott, megkövült ( toxikus?) rétegeket rezonálna át, mint egy ultrahangos porlasztó robbant szét bennem valamit. 

Lelkem egy része el/ felszabadult és be kellett vallanom, hogy ez a lélek rész annyira szabad és annyira vad, hogy nem tudom visszahúzni, nem tudom betörni. 

Feladtam, megadtam magam.

Ez a lélek részem repült egy melegebb helyre, ahol reggel süti az arcát, bőrét a nap, nem öltözik be még április közepén is, magas ívből sza**ik a konvencionális, “kötelező” dolgokra ( iskolába járunk, meg kell csinálni, haladunk előre, számlák fizetése…), a rendszer normatíváira.
Nem hallja, nem érti, nem akarja, csak húz ( bele a nagy semmibe?).

Közben a testem gyalogol, nézem az ismét szürke eget, a virágokat, a folyamatosan jelenlevő szemetet, a kutyaszart, a virágzó fákat. Átfut a fejemben, hogy az elmúlt évek alatt mennyi mindent csináltam és mennyi mindent átéltem, megcsináltam a perinatal képzést, a gát képzést ( csak a nagyobbakat sorolom fel), kitanultam a családállítást, coachingot, ismerekedetem a sámánizmussal, női archetípusokkal… Több mint 10 éve vállalkozó vagyok, és minden egyes új dolognál, olyan érzésem van, mintha kezdőként újra kezdeném előlről az egészet. Saját magam főnöke vagyok, amit meg kellett tanulnom és még most is tanulom. 
Van 2 egészséges és okos lányom, támogató és szerető férjem.

És ez az elszabadult lélek részem meg csak itt repked. 

Szeretném vissza húzni, vissza magamba, a kutyaszar, szemét és virágok közé, mert enélkül nem vagyok teljes.
Érzem, ahogy jönnek fel bennem a kemény és keserű hangok:

Hát neked semmi nem elég? 

Mindig máshol szeretnél lenni?

Milyen anya az ilyen?

Milyen társ az ilyen?

Hálátlan dög

Miért kell neked formát bontani? Miért nem tudsz te beilleszkedni a rendszerbe?

Hallom a feltörő hangokat és kérdéseket, forr bennem valami ( a düh? ), de megértettem és megéltem, hogy ez a lélek részem csak repül és húz, ez a lénye, hogy vad, szenvedélyes és szabad.
Nem kell betörnöm, lenyomnom, dobozba szorítanom, kalitkába tennem. Ezért is vagyok itt, hogy ezt megéljem, szavakba öntsem, más nőket is átvezessek ezen, szedjem le a béklyóimat és az ősit és modernt összegyúrjam. Megtanuljam és megtanítsam hogy a vadtól, érzékitől és szabadtól nem kell félni, hogy elbírjam a saját ötvözetem, alkímiám, hogy mennyire de mennyire helye van a boka törés utáni rehabilitációnak, a trauma munkának, a szülés felkészítésnek, a csakráknak, a gát munkának,  a tornának, a táncnak, a gyökereimnek…

Nem szeretem a dobozokat, nem szeretem ha betesznek egy kategóriába, sem a gyógytorna dobozba, sem a spirituális dobozba, sem a coach dobozba, sem az anya dobozba, nem szeretem ha lehasítják részeim és 1 féle szemüvegen át látnak ( és azt sem mikor én erőlködőm azon hogy egy szemüvegen át lássam magam). Holott ebben az életben úgy működünk, hogy címkéket, neveket használunk a tájékozódásra.
Olyanok vagyunk mint egy mantra, egy szó, de kozmikusan sokkal nagyobb ereje van, sokkal több mint egy szó.   

Megélni és megérezni komplexitásunkat nőként óriási bátorság és keresés.

Kérlek fogadd részeim kegyelemmel és kíváncsisággal! Én is szeretnélek így fogadni Téged! TELJESnek, EGÉSZnek.

Kép: Józsa Virág
Ruha: Goddress by https://www.instagram.com/bark… & https://www.instagram.com/tina…

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Április 23 vasárnap! 09:30-13:30/ 14:00 Testkép, Női test változása, Betegség Állítás Workshop
    Egy női test folyamatosan változik, kívül belül, sokszor megjegyzések érik a testünket, amik beégnek. Gyermekkori élmények, betegségek “beakadhatnak”. Nővé, anyává válásunkban lehetnek sérülések, részeink amink nem tudtak tovább lépni. Terhelt és nem támogatott a Lány – Nő – Bölcs szakaszokba való átlépés és annak szépségeinek megtalálása. Arról nem is beszélve, hogy milyen mintákat hozunk az eredet családból. Ezeket a témákat járjuk körbe az állítás eszközével és felszabadítjuk az arra megérett részeinket!
    Energia csere: 90€ állítással, 45 € részvevőként
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com
  • 2023 május 14 09:30-13:30/14:00 Szabad téma & Anyaság, Anya Állítás Workshop
    Anyák napja alkalmából ismét az anyaság téma. A Te anyaságod, az anyukáddal való viszonyod, a család női felmenőihez kapcsolódó kérdés, anyóssal való viszony. Ha ezek a témák nem aktuálisak számodra, hozhatsz nyugodtan szabad témát! 
    Energia csere: 90€ állítással – még 1 hely van, 45 € részvevőként
    Jelentkezni: kinehajni@gmail.com
  • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni