FeelGood

Mennyi az annyi?

Ma nagyon rövid leszek 🙂
Végre elkezdtem készülni a szerdai utazásomra, nagyon rég nem utaztam egyedül, kicsit izgulok…. 

De mégis van valami amit meg akartam osztani veletek, ma reggel olvastam és BUMM, beütött, nagyon rezonáltam vele.

Szombaton volt a pénz állítás workshop és jó néhány tanulságot sikerült levonni ezen és a szégyen workshop szervezéséből, méghozzá azt hogy mennyire félelmetes ez, vagy nincs is a tudatban hogy ezen lehetne javítani, illetve mekkora bátorság az ha valaki tényleg eljön és tényleg belenéz ebbe. 

És erre jött ma reggel Simone írása a pénz és szégyen összefüggéséről és arról, hogy ez kb ilyen, ha van sapka rajta az a baj, ha nincs rajta sapka az a baj szituáció. 
Nem lehet benne úgy nyerni hogy mindenkinek jó legyen.

Itt a link, olvassátok el! Nagyon ajánlom, illetve a mai Storyban megosztottam.

Sok év alatt muszáj volt megtanulnom kezelni, amikor megszégyenítéssel vagy provokálással közelítenek ahhoz hogy mennyit kérek a szolgáltatásaimért. Valakinek túl sok és van akinek túl kevés. Egyet viszont tudok, hogy én hosszú távon nem szeretek és tudok úgy dolgozni, amikor resentment / rossz érzés van bennem, amikor a munkám előtt állok. Amikor nincs áramlás. Azt meg még inkább tudom, hogy milyen így “segítséget” kapni. Ára van.
Sokan tudnak enélkül dolgozni és még több olyan Nőt ismerek akik pedig szenvednek ettől belül csendesen. 
Számomra fontos, hogy legyen elérhető ösztöndíj is nálam.

Egy biztos, nekem még sok tanulnivalóm van ebben a témában és kíváncsi is vagyok, meg cycle breaker – nem akarok már bizonyos terheket tovább adni  – és tudom, hogy fogok és már adtam is, de annyira úgy látom, hogy soha nem késő változtatni.

Szóval pénz és szégyen összekapcsolódása, akit érdekel, pörgesse végig Simone írását. Megéri. Ingyen van 🙂

Holnap, tavaszi napforduló! Te mivel ünnepled ezt az napot? Meg fogsz állni egy pillanatra?

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Április 23 vasárnap 09:30-13:30/ 14:00 Body image, Illness, Body change Constellation Workshop // Testkép, Test változása, Betegség Állítás Workshop
  • 13. May 2023 09:30-13:30/14:00 Szabad téma & Anyaság, Anya Állítás Workshop
  • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni