FeelGood

Női toxikus üzenetek a bőrünk alatt

Egy “híresebb” magyar N** tánc tanár nő-napi posztját olvastam, hogy mennyire ő is olyan mint a többi nő, hogy folyton mozgásban van és sok tennivalója van. 5kor kel, a már nagyobb gyerekeiről gondoskodik, tanul, tánc órákat tart, és este 11 kor fáradtan ( de elégedetten???) esik az ágyba. Ez az illető már nem 20 éves,  nem tudom mennyi de inkább 40 – 50 év körül van. Sok nő követi, sok nőnek visz örömöt és felszabadulást az életébe a tánc ezen formájával. 
Mikor olvastam már akkor éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem tudtam rájönni, hogy pontosan mi az ami nekem nem ok. Befutott nő, jobban tudja, csak példát vehetek róla,  lenyomtam magamban az érzést…. ( 😢). 

2 nappal később, munkába menet, ismét gyaloglás közben jött a megvilágosodás, hogy mi az ami valami rossz érzést keltett bennem. Elöntött a düh és olyan erővel éreztem, hogy nagyon jó hogy gyalogoltam mert nem tudom, hogy ez hova áradt volna. 

Valóban szükségünk van még 1 ilyen üzenetre, hogy egy nő élete ebből áll, hogy reggel 5- este 11 ig szolgál, robotol, szaladgál??? 

Erről kellene példát vennem?


Valóban ez az élet? Valóban ezt akarjuk üzenni mi Nők egymásnak, hogy meg ne állj! vagy csak akkor ha valóban megérdemelted!….

Már jó ideje együtt vagyok ezzel a gondolattal, hogy egy toxikus wellness massza közepén ( vagy tetején) ülök, engem is bedarált, a munkámmá vált és a segítő szándék ellenére sokszor rossz üzeneteket küldünk és fenn tartunk valami beteg rendszert aminek inkább halnia kellene. Én ennek nem szeretnék a részese lenni már. 
Biztos vagyok benne, hogy én is fogok még ebben hibázni, keresem az utat hogy hogy lehet ezt másképp csinálni, teszem is egy ideje, de azért ez egy hosszabb út.

Sokan sok féleképpen hívjak: van aki patriarchális rendszernek, van aki ( toxikus) kapitalizmusnak, van, aki Káli júgának, van aki Human Giver Syndrome-nak, ami mélyen belénk ívódott, sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire. 
És amikor van aki ebből kilép, mindenki szeretné visszarántani a sorba mert hogy képzeled, hogy kiállsz belőle?
Fájdalmas, félelmetes. 

Minél többen ugrálunk ki a dobozból…. Critical Mass…. 

Én a kiteljesedésért, ön megélésért szurkolok, és ez mindenkinek más lesz, van akinek a reggel 5- este 11ig, van akinek a full time anyaság, van akinek fél munka idő, van akinek vezető szerep…. 

Mindannyiunknak meg vannak a saját nehézségei és nem egyenlőségbe születtünk, más honnan jövünk. 
Ezeket figyelembe kell vennünk. Én azért szurkolok és támogatom ebben a klienseim – Nő társaim, hogy a sok üzenet, örökség, programozás mögött megtaláljuk, hogy mi is az amit szeretnénk és a megléphető módon csináljuk is, éljük is. Ne, aki kilépett azt akarjuk visszarángatni, hogy a másiknak is legyen szar, hanem együtt ugrani.

Egyben biztos vagyok, nagyban ismerem fel magamban, másokban ezeket az üzeneteket és alakítom ki, hogy hogy veszek részt a wellness és coaching szakmában a toxikusság nélkül.

Olyan üzeneteket szeretnék küldeni, hogy megállhatsz, pihenhetsz, kiszállhatsz, elég jó vagy, nem vagy lusta és azt is hogy go for it!, kész vagy rá, csináld ha ezt szeretnéd….! 
Kinek a megállás, újra kezdés, gyorsulás, lassulás, engedés, engedély, bíztatás, ölben megpihenés, simogatás vagy hangosan szurkolás…

Érlelődnek bennem a havi 1 alkalmas női körök amelyeknek szeretném, hogy ennek megélése legyen az alapja. 

❤️

Te milyen üzenetet hallani szívesen a Nő társaidtól/ Női segítőktől?


Szeretettel,

Hajni

    Programok

    • 18. March 2023 09:30-13:30/14:00  Állítás Workshop 
      Pénz témában vagy lehet hozni saját témát
      Huh, egy nagyon érdekes és sokak által félelmetes téma. Van valami félelmed, nehézséged a pénz körül? Már önmagában túl sok ha ez a téma előjön? Mennyire vagy tisztában az anyagi helyzeteddel? Elértél egy plafont de szeretnél tovább lépni? Nagyon gyakran tudat alatt hordozunk blokkokat az őseinkkel a pénzzel és vagyonnal kapcsolatban. Ha egyszer ezeket elkezdjük látni és megérteni, a megoldás is sokkal könnyebb. Ne aggódj, ha nem tudod a teljes családi történetet, vannak módszerek, amikkel ki tudjuk tesztelni. Ezenkívül lehet állítani a pénzzel való viszonyodra illetve ha bármilyen pénzügyi döntés helyzet ( befektetés, eladás, vásárlás, költözés, az álmaid…) előtt állsz és szeretnél kívülről ránézni és az esetleges kimeneteleket jobban megérteni, akkor ezzel is lehet dolgozni. Veszteség, pénz elfolyása, adósság… mind ide tartozik.
      Állítás ( 90 €), segítőként ( 45 €) még több hely elérhető. A segítőknek is lesz egy mini állítás gyakorlat! 🙂
    • Időpont változás! April 22 helyett most keresek új időpontot! 09:30-13:30/ 14:00 Body image, Illness, Body change Constellation Workshop // Testkép, Test változása, Betegség Állítás Workshop
    • 13. May 2023 09:30-13:30/14:00 Szabad téma & Anyaság, Anya Állítás Workshop
    • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni