FeelGood

Pénz, hatalom & Nők

Egyszerűen nem ismerek olyan embert ( férfit és nőt egyaránt) akinek ne lennének félelmei, limitáló hitei a pénzzel kapcsolatban vagy nem dolgozott meg érte hogy ez a jó irányba megváltozzon. 

Nem fogok a spirituális közhellyel jönni, hogy a pénz az “csak” egy energia, amivel bár rezonálok, mindannyian tudjuk, hogy ez ettől komplexebb, hogy ki hogyan tud a saját félelméből, otthonról hozott csomagjából kilépni. 

Van aki fél a veszteségtől; soha nincs elég; majd ha többet fogok keresni akkor…., van de kifolyik a kezéből; van de ül rajta; nincs; elért egy plafont; piszkosnak, mocskosnak találja és az épp hogy megélek a magasztaló; nem érdemlem meg; extra felelősség vállalás és tágabb család eltartása – pénzelése; önmagunktól megvonás; lét/ munka bizonytalanság….. Annyi de annyi rétege van. 

Tegyük hozzá, hogy ez nők esetében hatványozott, sok sok olyan terhet és programozottságot hozunk extrában hogy mi illik, mi nem illik, hogy szokás, mi az ami biztonságos egy nőnek / és ez általában nem a hatalom és a pénz/ intragenerációsan a saját családunktól és a kollektívből.

A pénz sokszor összefolyik a politikával, irányítással, csalással, átláthatósággal, hatalommal, jó és rossz nagy alap kérdéseivel.

Én személy szerint iszonyú sokat dolgoztam már a pénzhez való viszonyomon és még van is bennem igény, hogy dolgozzam rajta, fejlődjek, felszabadítsam magam a generációk óta hordozott teher alól és a Lányaimnak már egy más erőt és hozzáállást mutassak (tehát itt nem arra gondolok, hogy pénzeljem őket, hanem hogy az eszközeik, hitük, forrásaik meglegyenek hogy ez maguknak is sikerül).  

Rengeteg segítő szakmában dolgozó nő társamnál látom a problémát, hogy a saját maguk önértékelése, a spirituális aszketizmus és hogy mennyit kérnek a munkájukért szomorúan össze van gabalyodva. Ezzel sajnos nem csak magukat tartják béklyóban hanem a női közösséget, segítő szakmában dolgozókat, de még a klienseket is. Természetesen ez nem igaz mindenkire, és annak is nagyon örülök, hogy ez változóban van. 
Itt nem arra gondolok, hogy mindenkinek árat kellene emelnie és méreg drágán dolgoznia beletett érték és jelenlét nélkül! Abszolút nem, én itt arról beszélek, hogy van egy béke és tisztelet az energia cserében. Tisztelet önmagunk felé, a kliensünk felé és remélhetőleg uez a kliens felől. ( Aki nem dolgozik vállalkozóként vagy segítő szakmában, jelezném, hogy ezt amit leírtam nem csak a saját véleményem, hanem több kollegámmal való eszme csere és több fórumon való részvétel után írom).

És akkor jöhet az alkalmazottként jelenlévő nőket érintő üvegplafon, megkülönböztetés. Női vezetők hatalomhoz való viszonya és lehetőségeik.

Ezek a kollektív rétegei és e melett még ott van az örökségünk, a neveltetésünk és a saját felmenőink élete. Veszteségek, nyereségek, eltulajdonítások, magukra maradt nők a háború alatt, után; alkoholista, bántalmazó kapcsolatokat túlélő nagymamák, ember bújtató nagypapák, munkatáborokba odaveszett rokonok, rendszer kegyeltjei és űzöttjei. Személyes, történelmi és politikai tragédiák halmazából érkezünk ( főleg mi magyarok).
És akinek akkora szerencséje van hogy nem érkezik ilyenből annak sokszor a survival guilt-en kell átdolgoznia magát, azaz attól hogy a barátnőmnek, páromnak nehéz sorsa volt, én lehetek jól. 

 Ha eddig nem derült volna ki, engem ez a téma nagyon érdekel, izgat, motivál hiszen ez egy óriási eleme a nők szabadságának, önkifejezésének, és saját magunk szabad megélésének. 
Rengeteg állításban láttam a több generációs terhek felszabadulását és míg coachingban látom hogy a money mindset-en lehet dolgozni, fontos de sok esetben nem elég. Ebben is a komplexebb, holisztikusabb munkában és szemléletben hiszek.

És a test szintjén energetikailag itt vannak az ehhez tartozó csakrák, gát erőssége/ gyengesége, központ ereje és a szív nyitottsága. – Erről legközelebb.

Március 18-ai állításban ezzel a témával dolgozunk, szeretettel várlak akár résztvevőnek is, ha érdekel a téma. 

Ha betelik a csoport, indítok egy másikat, másik időpontban. 
Ha pedig nem állsz készen a csoport munkára, jöhetsz egyéni időpontra is. 

Honnan jössz és hová tartasz a pénzhez való viszonyodban?


Szeretettel,

Hajni

Császármetszés hegkezelés élő személyes workshop
Pontos dátum és részletek hamarosan, addig is ha érdekel kérlek jelezd, illetve ha tudod hogy valakinek szüksége van rá, terjeszd! 🙂

Programok

  • 18th March 2023 09:30-13:30/14:00 Money Constellation workshop // Pénz Állítás Workshop MÉG ÁLLÍTÁSRA 1 HELY VAN
    Huh, egy nagyon érdekes és sokak által félelmetes téma. Van valami félelmed, nehézséged a pénz körül? Már önmagában túl sok ha ez a téma előjön? Mennyire vagy tisztában az anyagi helyzeteddel? Elértél egy plafont de szeretnél tovább lépni? Nagyon gyakran tudat alatt hordozunk blokkokat az őseinkkel a pénzzel és vagyonnal kapcsolatban. Ha egyszer ezeket elkezdjük látni és megérteni, a megoldás is sokkal könnyebb. Ne aggódj, ha nem tudod a teljes családi történetet, vannak módszerek, amikkel ki tudjuk tesztelni. Ezenkívül lehet állítani a pénzzel való viszonyodra illetve ha bármilyen pénzügyi döntés helyzet ( befektetés, eladás, vásárlás, költözés, az álmaid…) előtt állsz és szeretnél kívülről ránézni és az esetleges kimeneteleket jobban megérteni, akkor ezzel is lehet dolgozni. Veszteség, pénz elfolyása, adósság… mind ide tartozik.
    Még állításra 1 hely van ( 90 €), segítőként ( 45 €) még több hely elérhető. A segítőknek is lesz egy mini állítás gyakorlat! 🙂
  • Body & Mind & Soul Női elvonulás 
    Több napos elvonulások egy valódi löketet tudnak adni az életünkben töltődésre, változásra.
    Péntek estétől vasárnap 3ig szervezek kis létszámú intim női elvonulást szervezek. Dátumot és végleges programot a jelentkezőkkel egyeztetek, ezzel is teljesen tényleg illeszkedve az igényekhez! Költsége kb 500-550 € saját szobával, program és teljes organikus tápláló étkezés. kinehajni@gmail.com emailen tudsz jelentkezni. 
     
  • 22. April 2023 09:30-13:30/ 14:00 Body image, Illness, Body change Constellation Workshop // Testkép, Test változása, Betegség Állítás Workshop
  • 13. May 2023 09:30-13:30/14:00 Motherhood, Mother Constellation Workshop // Anyaság, Anya Állítás Workshop
  • Nőnek lenni, nőiesség Állítás workshop – még nincs dátum, de lehet jelentkezni és találunk 🙂
  • Ha van témád amire szeretnél állítani, de más mint a megadott, jelezd nyugodtan!
  • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni