FeelGood

Surrender avagy megadás

Először is köszönöm a múlt heti témára a visszajelzéseket, sokan rezonáltatok vele. Örülök! ( Itt van, ha esetleg nem olvastad )

Mikor már pont úgy éreznénk, hogy egy kicsit kezdünk egyenesbe kerülni…. az egyik gyerek nem tud elaludni, mert valami kopácsolás betriggelte és fél a betöréstől ( múlt áprilisba betörtek hozzánk), a mi szobánkban köt ki matracon, a másik pedig sírva ébred, lázasan. 

Ez az élet.

Surrender. Megadás. Átadás.

Hétfő reggel egyébként is megbeszéljük a párommal a heti tervet, egyeztetünk, most sincs ez másképp, csak még egy extra taktikai tervezés is hozzájön.

Kicsit később ( mire sikerül alapra hozni a helyzetet) de továbbra is a szokásos hétfő reggeli gyaloglásommal kezdek, “előre téve” ezt a sorban, mert érzem, hogy ez fogja adni a mentális kapacitásom, hogy tudjak menni a hirtelen változással.

Az életben egyébként is millió dolog alakul másképp, mint ahogy tervezzük, de akinek (kisebb) gyerekei vannak és lebetegedhetnek, akkor meg aztán ez szteroidon igaz. 

Látlak, átérzem, tudom és le a kalappal! Kitartás Mamáknak és nem Mamáknak minden olyanhoz amikor közbe jön valami!

Mára hoztam nektek a Surrender oracle kártyából.
Érezz bele melyik a Tiéd!

Limitált az időm és kapacitásom és technikailag csak így tudtam megoldani, nem a legprofibb….

Igen, jól látod, ez a lepedőnk… 🙂

Minek kell ma / ezen a héten átadnod/ megadnod magad?

Lentebb megtalálod a kártyákat. Rezonálsz vele amit választottál?


Szeretettel,

Hajni

Programok

  • 18. March 2023 09:30-13:30/14:00 Money Constellation workshop // Pénz Állítás Workshop MÉG ÁLLÍTÁSRA 1 HELY VAN
    Huh, egy nagyon érdekes és sokak által félelmetes téma. Van valami félelmed, nehézséged a pénz körül? Már önmagában túl sok ha ez a téma előjön? Mennyire vagy tisztában az anyagi helyzeteddel? Elértél egy plafont de szeretnél tovább lépni? Nagyon gyakran tudat alatt hordozunk blokkokat az őseinkkel a pénzzel és vagyonnal kapcsolatban. Ha egyszer ezeket elkezdjük látni és megérteni, a megoldás is sokkal könnyebb. Ne aggódj, ha nem tudod a teljes családi történetet, vannak módszerek, amikkel ki tudjuk tesztelni. Ezenkívül lehet állítani a pénzzel való viszonyodra illetve ha bármilyen pénzügyi döntés helyzet ( befektetés, eladás, vásárlás, költözés, az álmaid…) előtt állsz és szeretnél kívülről ránézni és az esetleges kimeneteleket jobban megérteni, akkor ezzel is lehet dolgozni. Veszteség, pénz elfolyása, adósság… mind ide tartozik.
    Még állításra 1 hely van ( 90 €), segítőként ( 45 €) még több hely elérhető. A segítőknek is lesz egy mini állítás gyakorlat! 🙂
  • Body & Mind & Soul Női elvonulás 
    Több napos elvonulások egy valódi löketet tudnak adni az életünkben töltődésre, változásra.
    Péntek estétől vasárnap 3ig szervezek kis létszámú intim női elvonulást szervezek. Dátumot és végleges programot a jelentkezőkkel egyeztetek, ezzel is teljesen tényleg illeszkedve az igényekhez! Költsége kb 500-550 € saját szobával, program és teljes organikus tápláló étkezés. kinehajni@gmail.com emailen tudsz jelentkezni. 
     
  • 22. April 2023 09:30-13:30/ 14:00 Body image, Illness, Body change Constellation Workshop // Testkép, Test változása, Betegség Állítás Workshop
  • 13. May 2023 09:30-13:30/14:00 Motherhood, Mother Constellation Workshop // Anyaság, Anya Állítás Workshop
  • Nőnek lenni, nőiesség Állítás workshop – még nincs dátum, de lehet jelentkezni és találunk 🙂
  • Ha van témád amire szeretnél állítani, de más mint a megadott, jelezd nyugodtan!
  • 1 alkalmas egyéni coaching & mentoring illetve 5 alkalmas folyamat hogy kapcsolódj magaddal és azzal amit valóban szeretnél az életedben. Többet: itt tudsz róla olvasni