FeelGood

It’s ok – Rendben van

Először is szeretném megköszönni a legutóbbi hírlevélre érkezett válaszokat! Tele volt a szívem hogy sokan rezonáltatok vele! 🙏

Ma rövid leszek.

Emberek! Asszonyok, Nők, Sisters, Nővéreim!
Teljesen rendben van ha fáradt vagy!
Teljesen rendben van ha visszavonulnál!
És teljesen rendben van az is ha 100-al pörögsz!

Az utóbbi héten/ hetekben ez nagyon sokat előjön az egyéni óráimon és a csoportban is, hogy elindult a tél és nehéz a ciklikussággal menni, nehéz az évszakkal menni. 
Valahol már megértettük, hogy nem kell úgy érezni és úgy csinálni mintha nyár lenne, de mégis nehéz elfogadni, hogy a testünknek EGYSZERŰEN TÖBB PIHENÉSRE VAN SZÜKSÉGE! Pont. Period.

A medve, meg a sün sz**ik arra hogy kész van-e mindennel, megtett-e mindenkinek mindent… úrrá lesz rajta a teste és KÉSZ. Megy aludni.

Nagyon nem szeretjük amikor úrrá lesz rajtunk a testünk. Sokáig lehet fejből nyomni, de egy idő után a testünk is szót kér.

Nehéz ebben a kék fény világban, sok mesterséges világítás életben, ami mind mind hormon megborító ( disruptive), visszatalálni a természetes biológiai ritmusunkba.

Annyit akartam ma csak mondani, hogy figyelj magadra, a testedre és add meg neki a kuckózást, pihenést, gyetya fényben merengést…!

Teljesen rendben van! Ennek van itt az ideje!

Idén is elindult a Feel Good Adventi Kalendárium, ami idén is egy kicsit más mint tavaly volt. Tartsatok velem és ez is segít magadra figyelni! Add meg magadnak a lehetőséget, hogy nem kell tökéletesen csinálnod, nem baj ha nem sikerül minden nap. Találj benne magadra! 🙂
Nekem például most nagyon segít, hogy mindennap én is csinálom, tudom legalább ennyit fogok magammal foglalkozni.

Itt találod az Adventi Kalendáriumot

Uh, és még egy! Megosztom veletek az örömködésem. Hétvégén végre, végre képződtem Első menstruációs szertartás vezetésében, és felnőtt nőknél ennek bepótlásában! ( Menarche ceremony, Reclamation of Menarche ceremony) 2022 a coaching és a csoportos állítások bevezetése volt számomra. 2023 a Női szertartások és rituálék vezetése! Alig várom!!! ❤️❤️❤️

Szeretettel,

Hajni

Decemberi programok

  • Idei év utolsó Állítás Workshopja: December 10 szombat 09:30-13:30
    Szabadon választott téma lesz most. 
    Még 1 hely van állításra és 2 hely segítőnek. 
  • Újévi 1 napos elvonulás a teremben
    Alakulóban van a pontos program! Hamarosan kiforrja magát. 🙂
    Ha érdekel, kérlek jelezd nekem!