FeelGood

Nem leszek készen – személyes

Van valami amin már egy jó ideje gondolkodom, hogy megosszam-e veled.
Arra várok, hogy kész legyen és akkor a végeredményt tudom majd szépen feldíszítve prezentálni, de ez úgy látom, hogy még várat magára. Én pedig nem várok tovább már.


Annyi nő társam figyeltem meg az utóbbi időben, hogy az az érzés lakozik bennü(n)k, hogy még nincs kész, nem elég jó, valamin még alakítani kell…legyen szó egy projektről, eseményről, honlapról vagy az életről. Mintha félnénk, topognánk: ki mit szól majd? Elfogadnak-e így is? Elég jó lesz-e?….
Szabadkozunk, hogy nem lett tökéletes a süti/ vagy még mindig nem fogytunk le 10 kg-t… 5 perc alatt 10szer bocsánatot kérünk csak úgy automatikusan, szinte már észre sem vesszük.
Én ezt szemlélgetem egy ideje, magamon, másokon és néha összeszorul a szívem.

Felteszem a kérdéseket magamban vagy hangosan: honnan jön ez? Mióta cipeljük ezt? Készen vagyunk-e ezt elengedni.

Sok válaszom van rá természetesen, gondolom neked is.
Én a magam részéről, nagyon készen állok ezeket letenni, hogy bocsánatot kérjek azért mert létezem, ha túl hangos vagyok, ha túl sokat akarok, ha tudom mit akarok, ha nem tudom mit akarok, ha dönteni akarok a saját testemről, ha dühös vagyok, ha túl lassú vagyok, ha még mindig itt tartok…..

Ezt teszem most is. Azt már megosztottam, hogy átalakulásban vagyok, ami már egy jó ideje tart, és én naiv azt hittem, hogy erre majd ki tudok tűzni egy dátumot (igen, lehet nevetni, én is…) és majd lesz egy ilyen kész állapot amikor elmondom, hogy na mától ez van/ ez vagyok. 😊 És ilyen van, hogy húzunk egy határt és olyan is van amikor színátmenet van, nem fekete és fehér. Úgy látszik, hogy nálam ez az utóbbi történik.

Bénának érzem magam, hogy még mindig nem találtam ki valami frappáns nevet, hogy mi vagyok én, vagy mit csinálok. Nem tudok választani (egyenlőre) a szakmáim, moduljaim közül és csak 1re fókuszálni…
Van egy olyan részem, aki folyamatosan azt érzi, hogy le vagyok maradva, ezt vagy azt kellene csinálnom és mindenki előrébb jár mint én… De hál istennek, van már olyan részem is, aki meg azt mondja: BULLSHIT, SISTER!

Nem fogok bele illeni a dobozba, a munkáim sem fognak és folyamatosan változni fog.

És a küldetésem mélységesen komoly része és felelősség vállalása mellett szeretném ezt egy játéknak felfogni és ezt őszintén megosztani veled, hogy hol tartok. Lehet havonta titulust, nevet vagy témát változtatok, 5 workshopot szervezek és hogy ez mind én vagyok és rendben van.
Megosztom ezt azért, mert azt hisszük, hogy csak bennünk vannak kétségek és kérdések, mindenki más tudja a választ.
Megosztom ezt azért, mert a női testvérség sok sebből vérzik, olvass el pár kommentet mikor egy nő őszintén megoszt valamit milyen fogadtatást kap sokszor.
Megosztom ezt azért mert a legtöbben EGÉSZségre vágyunk és nem csak egy dolog él bennünk, nincsenek modelljeink erre. Én ezt az utat vájom magamnak, Neked, a Lányaimnak.
És megosztom ezt azért, mert lehet TE is szeretnél változni, játszani, munkát váltani, új életet kezdeni, de úgy érzed, hogy nem teheted meg és amikor én ezt teszem RÁD IS GONDOLOK és egy kicsit érted is teszem.

Köszönöm, hogy meghallgattál és elolvastad!

Hajni

Egyéni mozgás, gyógytorna órák, mentoring és coaching újra elérhetőek, várlak szeretettel!

Workshopok

Októberi programok

A női test és szerepeink változása holisztikus szemmel, beszélgetőkör
Október 8-án szombaton 15:30
Az eseményt Nagy Anett és Paládi Edit szervezi, ingyenes, adományozni lehet és regisztrációhoz kötött: gezenguzbe@gmail.com.
Egy biztos pontot találhatunk a női testben: változik.
Ha gyermeket vállalunk akkor ez a változás még dinamikusabb.
A jó hír az az, hogy a női test erre van felépítve, a változásra, ennek ellenére sokszor nem könnyű ezzel lépést tartanunk.
Le tudjuk választani egyáltalán csak a testet vagy hatással van más részeinkre is? Szerepeink és életszakaszaink is meghatározzák hogyan tudunk törődni a testünkkel, mennyi időnk van, tudunk-e kapcsolódni egyáltalán, mire van szükségünk, milyen mozgásforma áll közel hozzánk? Milyen szakaszok lehetnek egyáltalán a női test változásaiban?
Ezt a téma kört fogjuk végig járni együtt és közelebb jutni ahhoz, hogy elfogadóbbak, figyelmesebbek legyünk a testünkkel és önmagunkkal.

Tele Holdas Ősz workshop és ceremónia: Komposzt
Október 9 Vasárnap 17:00-19:30

Női jóga, relaxáció, megosztó kör. Testileg, elmeileg és lelkileg felkészülünk az ősz külső és belső folyamataira. Mik azok amiket ideje elengednünk az életünkből és komposztálásra vár. Energia csere: 45 €

Veszteség & halál workshop
Október 22 Szombat 09:30

A veszteség és halál témáját járjuk körbe illetve gyakorlatokat használunk ennek megértésére, elfogadására. Még folyamatban lévő gyász, feldolgozatlan gyász, veszteségek: abortusz, vetélés, szülés veszteség, halál megjelenhetnek, mint témák. Addig amíg a halált el nem fogadjuk, élni sem tudunk igazán. Segítségül hívjuk az állítást is ebben.

Puhaság, női erőnk előhívása mozgás & lélek simogatás & mindset kényeztető őszi hétvégi elvonulás Limburgban
18-20. November 2022 
részletek emailben.

További információk a workshopokról és hely foglalás emailben kinehajni@gmail.com -on