FeelGood

Kihez tartozom?

Néha van olyan érzésem, hogy senki nem tud semmit. Forog a világ, egyik percben ezt mondjuk, ezt hisszük, utána meg mást. Néha van olyan érzésem, hogy én sem tudok semmit. Máskor meg azt érzem, hogy na, legalább erre vagy arra rájöttem. Neked is szokott ilyen érzésed lenni?

Spiri közegekben biztos hallottad már, hogy minden csak illúzió… És értem is hogy mire gondolnak, de az baromira nem illúzió hogy a megemelkedett számláim és bérleti díjaim ki kell fizetni… Az sem, hogy a tini lányommal valahogy hangot kellene találnom és az sem, hogy ki kell találni mi lesz a vacsora estére. Ez nem illúzió. Ez az élet. Itt ebben a duális világban, ahol fekete és fehér között próbálunk árnyalatokat találni.
Ismersz már engem, azért bennem van egy jó adag spiritualitás, vágy kapcsolódás valami nagyobbal, mint én, láthatatlan, de érezhetővel…. És ugyanakkor a hitemen túl szeretem megtalálni, hogy hogyan is működünk ebben a világban a hétköznapokban, amikor a 2 lábam jár a földön.

Személy szerint nagy átalakulásban vagyok abban, hogy ezen részeim integráljam, középutakat találjak, érezzek és éljek meg. Én sokszor úgy érzem, középen lenni a legnehezebb. Se ide se oda nem tartozom.
Na, és ez az illúzió, mert igazából MAGAMHOZ tartozom. És ha magamhoz tartozom talán a legbiztosabb alap, mert akkor másokhoz már nem az igényeimmel, projekcióimmal kapcsolódóm.

Magunkhoz tartozni pedig úgy lehet, hogy bele merünk nézni, hogy kik vagyunk, mi a mi igazságunk, mi a mi érzésünk, mi a múltunk, sebünk és jövőnk, vágyaink. Majd ha befelé felfedeztük, kifelé is megélni, megmutatni, magunk mellé állni.

Én ezt az utat járom. És ebben segítek nőVÉREIMnek, néha a test, néha a szív és néha az elme felől.

Jelen pillanatban miben a legnehezebb terület számodra kiállni magad mellett?
Szeretettel gondolok Rád,

Hajni

Egyéni mozgás, gyógytorna órák, mentoring és coaching újra elérhetőek, várlak szeretettel!

Workshopok

Szerelem & Párkapcsolat – családállítás workshop

2022 Szeptember 24, Szombat 09:30-13:30/14:00, Avenue Paul Hymans 99


Párkapcsolati blokkok, miért nincs, miért mindig uolyan párt vonzok be, válás, újrakezdés, hűtlenség vagy egyszerűen hogyan lehet még jobb a párkapcsolatom. Minden ami ide tartozik. Ezen izgalmas, ugyanakkor sokszor fájó részeket kezdjük felfedezni, belenézni. A saját állításodon kívül sokat tanulsz a többiek állításából is. Szeretettel várunk párokat, férfiakat, LGBTQ közösség tagjait, a legbonyolultabb vagy legegyszerűbb múlttal rendelkezőket is, itt elfogadásra találsz! Továbbá szeretettel várom az állítás rajongókat és azokat is akik még soha nem csinálták de szeretnék kipróbálni! További részletek: kinehajni@gmail.com

És a többi ami még jön, hamarosan:

  • Womb connection & healing 6 weeks course from 27th September
    Womens yoga, dance, embodiment, breathing, teachings, sharing circles
    6* 90 min sessions onsite if there is demand I start an online one too
    Csak magyar csoport lehetséges ha van elég jelentkező
  • Autumn: Compost woman’s mini retreat 8th Oct
    Munay Ki Womb rite & Feminin energy centers mini retreat 9th Oct.
  • Loss & death workshop / Veszteség workshop 22nd October 2022
  • Autumn retreat in Limburg: Softness, calling in our feminin side – Oct 28-30
  • Closing reproduction phase Ceremony 12th November 2022
  • Family constellation workshop theme TBD 26th November 2022 & 10th December