FeelGood

Puha landolás

Vissza a rutinba… Legalábbis nekem. Kicsit már vártam is.

Az első nap hogy egyedül vagyok itthon egész nap, hu de vártam már ezt. Még akkor is ha dolgozok, azok a pici szünetek, a csönd….

Én még mindig dolgozom fel a szünet és a tegnap esti workshop élményeit, úgyhogy rövid leszek.

Soft landing.

Puha landolás.

Ezt ajánlom/ kívánom neked hogy így érkezz bele ebbe az évbe. Csak szép finoman, puhán. Lehet, hogy ez percekben mérhető/ megvalósítható, de az is már jó!
A puha minőséggel már kapcsolódóm egy ideje, még jóval többet is szeretnék behívni és megélni ebből. Kliens munkámban is egyre többször megjelenik a  női minőség puhaság/ lágyság előhívásának igénye, ezzel való kapcsolódás és én magam is meglepődőm hogy mekkora ereje van ennek és mekkora szomjúság él bennünk erre. 

Adhatsz magadnak egy egész hónapot beleérkezni ebbe az évbe!

Hogy állsz a puha minőségével?


Húztam egy kártyát ennek a csoportnak erre az évre és valóban a stressz sokszor állhat a puhaság, lágyság útjában. Nagyon jó üzenet, lélegezd ki a testedben felgyűlt feszültséget ( sokszor nem is vagyunk tudatában…)! Engedd távozni a stresszt miközben visszatérsz önmagadhoz, a középpontodhoz.

Szeretettel,

Hajni

Örömmel jelentem, hogy az adventi kalendárium wellness bonbonjai mától a Tiéd lehet, az általad megengedhető áron.
9€ / 19 € / 29 € a 24 wellness bonbonért. Írj egy emailt és küldöm a további infókat! És köszönöm szépen hogy velünk csináltad!