FeelGood

A leghasznosabb transzformatív kérdésem ami tényleg elindít

Az új év első (hír)levele. 2023
Még egyszer kívánok neked minden jót amit csak szeretnél ebben az évben.

Én a januárt évek óta nagyon lassan veszem. Az egész január hónap, nekem megérkezés az új évbe, tervezgetés, ráhangolódás.
Szép lassan, organikusan ha jön bejöhet egy- egy dolog. 
Nézem mikor van az első új hold az évben és általában az újításokat akkora teszem. Leginkább azt, ami tőlem függ, nyilván sok olyan dolog van ami nem tőlem függ.  

Az egyik ilyen organikus új dolog ami jött például, hogy ettől az évtől tudtunk együtt szaunázni mint család. Nem is gondoltam, hogy nekem ez ekkora élmény vagy hogy ennyit jelent, pedig én nem vagyok egy nagy szauna ember. Szeretem, de nem bírok sokat. Átfordult valami és úgy tudtunk együtt lenni, hogy mindenki megtalálta benne magát. Nálunk mostanában nem könnyűek a család dinamikák, úgyhogy nagyon tudom értékelni, amikor legalább 20 percre működik valami és öröm van. 
( Az új nyuszi örökbefogadása teljesen önálló műsort igényel… :)))

Szombaton a tele holddal tartottam egy 2023ra visioning és tervező workshopot és ahogy készültem rá, megálltam egy pillanatra és tudtam, hogy ezt meg szeretném osztani veletek.
Az egyik kedvenc coaching kérdésem, ami nekem és a klienseimnek is sokat segített már.

Mit kell elengednem ahhoz, hogy tudjak elindulni/ haladni?
What do I need to let go in order to move forward?

Az esetek nagy többségében, ha őszintén válaszolunk a kérdésre, saját magunk, a saját elképzeléseink, berögződéseink állnak az utunkba. 
El kell engednem: a komfort zónám/ a kényelmet/ azt hogy nem én tudom csak jól csinálni/ azt hogy nem kell tökéletesnek lenni/ azt hogy nélkülem is megy / azt a történetet, hogy nekem ez nem megy / azt a történetet, hogy ez nehéz, nincs időm….

Amikor szeretnéd, hogy valamiben átalakulás, változás történjen és tudatosítod, hogy az miért nehéz, mi a blokk; utána tedd fel magadnak a kérdést és válaszolj rá őszintén! Engedd, hogy akár több dolog is kifolyjon belőled a papírra és érezd meg, hogy melyik a legfontosabb dolog amit el kell engedned.

Ha szeretnéd végig csinálni az egész folyamatot a szombati Visioning & Planning 2023 felvétele elérhető angolul.

Neked mit kell elengedned, hogy el tudj indulni afelé amit szeretnél? Mit kell elengedned, hogy érezed, hogy haladsz az utadon?

Szeretettel,

Hajni

Programok

  • Shame /Szégyen állítás workshop 2023. január 21 szombat 09:30-13:30/14:00
    Avenue Paul Hymans 99, 1200 WSL
    Az év első állítás workshopjára egy olyan témát hoztam, ami már régóta érik bennem és nagyon sokszor előjön a nőkkel való munkálkodásom alatt. A szégyen sokszor annyira a részünké vált hogy észre sem vesszük. A nagy formái, hogy szégyenljük a testünk vagy úgy am block magunkat, ha eltérőek vagyunk mint a köz által elfogadott átlag, azok még eljutnak a tudatunkig. De a megszégyenítés millió rejtett formái belülről mérgezik életünk és szívja el az energiánk és életkedvünk. Nem másra mint arra invitállak, hogy ezt nézzük meg együtt és vigyünk legalább egy kis fényt, megértést, elfogadást a sötét részekbe.
    Jelentkezni a kinehajni@gmail.com emailen címen lehet.
    3 hely van állításra, energia csere: 90 € és pár hely résztvevőnek 45 €
  • Visioning & Planning 2023 online workshop EN
    Egy komplex és női “tervezési” folyamat amely segít kapcsolatba kerülni önmagaddal és azzal, hogy mit szeretnél. Ez nem egy goal setting workshop! Az formátummal a férfi, yang elemet használjuk, ami keretet ad, és női, áramló, intuitív technikákkal töltjük meg. 
    2022 integrálása és lezárása ( írás & meditáció) Golden thread meditation
    Méh meditáció: kreativitásunk aktiválása
    2023 az élet 5 nagy területével kapcsolódás, leghosszabban az Egészség területtel. Coaching kérdés sorozat egy szándékra
    Mire vágyik a szíved/ lelked és engedély adás vizualizáció és aktiválás
    Egyszerűsített, mini spirál szertartás az integrálásra.
    A workshop kicsit több mint 90 perc angolul és a felvételt bármikor megállíthatod, így a saját tempódban tudsz haladni :), örökre a tiéd a meditációkat újra csinálhatod! És rácsatlakozhatsz arra a jó kis energiára amit a workshop alatt teremtettünk és a tértartásra!
    Energia csere: 35€, csak küldj egy emailt és küldöm a hozzáférést!