FeelGood

Húztam neked egy kártyát és hoztam neked egy relaxációt

Most elméletileg a hírlevél szünet hét van, de úgy éreztem, hogy szeretnék „bejelentkezni”.

Tudatosan meghúztam egy határt már a „Covid éra” alatt is hogy a munkámban és ide nem hozok be politikát (nem is ezért vagytok itt), sajnos elég nehéz mostanában összefonódások nélkül beszélni bármiről is. De sok nehéz érzés van bennem, mint magánember és elhiheted igyekszem is a saját idegrendszerem lenyugtatni, földelni….

Aki egy kicsit is ismer az gondolom már rájött, hogy én abszolút SZABADSÁG és BÉKE párti vagyok. Testben, országban, jogokban, szuverenitásban.

Ennek jegyében, szeretném felhívni a figyelmed, hogy a mozgás egy nagyon jó központi idegrendszer szabályozó, hogy magunkban is megtestesítsük (embody) a békét.
Minden először magunknál kezdődik. Ami a legnehezebb, tudom. Gyalogolj, tornázz, jógázz, fuss, ami neked bejön! Ezenkívül, hoztam nektek egy relaxációt az elmének, amelyet, ha mozgás után végzel el, még hatásosabb. Elalvás előtt is tökéletes, vagy bármikor amikor úgy érzed, hogy feszült vagy, vagy szorongsz. De a relaxáció az mindig könnyebb lesz valamilyen mozgás után, abban az elme is lefárad kicsit és könnyebben megadja magát.
Itt találod, használd szeretettel:

A szívnek pedig: amikor megjelenik benned a nyugalom, béke, öröm, szeretet akár egy szikrányi darabkája is, add tovább, küldd azoknak, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá! És végül, húztam nektek egy kártyát, és még ennyi év után is meglepődőm, hogy mennyire durván spot-on tud lenni. (The Power of Surrender deck – Judith Orloff MD)

Oszd meg kérlek, hogy milyen volt a tapasztalatod a relaxációval!
És kérdezz bátran, ha van kérdésed!