FeelGood

Túlféltés & kíváncsiság


Épp az erdő felé tartottam haza, lassan sétálva, amikor a túlféltés gondolata elindult bennem.
Én gyerekként egyáltalán nem voltam túlféltve, sőt. Ráadásul nyilas jegyben születtem, szabadon repkedő lény vagyok.
Szóval nem bírom jól a túlféltést.
Egyből az jutott eszembe, hogy én viszont az a tipikus anya vagyok, aki a lányai után szól: Ne rohanj, mert megint elesel! … Vigyázz, nézz szét! 🤦‍♀️
Teljesen hülye kondicionálás, mélyről, ösztönösen jön.

Amiért elkezdtem ezen gondolkodni, az az hogy mennyire szükségünk van térre, lehetőségekre hogy essünk – keljünk, tanuljunk, felül emelkedjünk, bátorodjunk, integráljunk.
Mennyire látszik azokon a gyerekeken akik nincsenek túlféltve, hogy kíváncsiak, felfedezőek. Aki ráadásul még biztonságosan kötődik, az vissza-vissza tud szaladni a mamájához/ papájához ha megijed. Még a félelmet is meg tudja élni. Váltakoznak a mozgásai, váltakoznak az érzelmi állapotai, benne van a testében, benne van életében. Folyamatos változás és nem egy nagy szorongás görcs.

És igaz ez felnőtt korban is. Szükségünk van térre, lehetőségekre, kapcsolódásra. Saját testünkben lenni, saját erőnk, saját magunk megtapasztalására, hogy utána biztonságosan tudjunk kapcsolódni.
És szükségünk van a felfedezésre, kíváncsiságra. Anélkül tanulni, fejlődni kemény, fájdalmas, szürke. Anélkül kapcsolódni egyoldalú.

Én ma ennyit szerettem volna behozni és hagyni hogy gondold tovább, hogy állsz a túlféltéssel? És a kíváncsisággal?

Februárban még az egyéni munkákra fókuszálok, szeretettel várlak, ha szeretnél jönni egyéni állításra és ránézni egy kérdésedre, vagy elmélyedni önmagadban! Ez a hónap tökéletes arra, hogy még a mélyben lévő dolgokban átalakulást indíts el, amely virágzásnak indulhat tavasszal.

Szeretettel,
Hajni

Március Női mini elvonulás – Ébredés

2022. március 12 szombat 15:00-19:00 Avenue Paul Hymans 99, 1200 WSL

Testünk, elménk, szívünk vágyik a fény felé. Ébredezik.
Hogyan hozhatjuk be a belső melegséget? Mely részünknek van szüksége több fényre, türelemre, szeretetre? Mi akar újjá születni? Hogyan lehet azt táplálni?
Van-e valahol blokk, le fog -e valami?

A következő modulokat fogjuk használni: kapcsolódás, melegítő jóga, mini állítás (ehhez a témához kapcsolódóan egy saját gyakorlat), vizualizáció, méh és petefészek meditáció.
És természetesen teret tartunk egymásnak, én pedig nyitott vagyok arra, ami még felmerül igényként. 


Hozzájárulás: 80 €
Maximum 4 fő
Kérlek jelezd, ha szeretnél jönni, de az időpont nem jó, akkor igyekszünk egy olyat találni a jelentkezőkkel, ami működhet.

Még 1 hely van a márciusi angol nyelvű elvonulásra! A magyar nyelvű elvonulásra pedig lehet jelentkezni várólistára egy későbbi időpont szerveződik.
Hamarosan jönnek a workshopok is! 🙂

Engedd végre el a Jó Kislány szerepet és fedezd fel a Belső ősi Igaz Nőt magadban!

A Jó Kislány szerepet mindannyian észrevétlenül, szinte az anyatejjel szívtuk magunkba: szép, illedelmes, szófogadó… Díszes, láthatatlan ketrec. Ha a legjellemzőbb részeit elengedtük és már nem is vagyunk olyan Jó Kislányok, akkor is sokszor bekapcsol és szabotál minket. Ugye, tudod miről beszélek?  

Elvonulás részletei itt