FeelGood

Új fejezet & nők, akiktől tanulhatunk 2.

Először is láttad, hogy elindult idén is az Adventi kalendárium? Ha nem hallottál róla, akkor csak röviden: ez egy nem szokványos, Body & Mind & Soul adventi kalendárium tornával, relaxációval, inspirációval, minden nap valami meglepetéssel! 😊
Idén a fő célom, hogy önmagunkhoz kapcsolódjunk és a békével, kívül – belül.
https://www.facebook.com/Hajni-Erdelyi-Physical-Therapy-more-102416214739699

Új fejezet: pár nap múlva 40 éves leszek, más életében is ez egy újabb fejezet, állomás lehet, nincs ez másképp velem sem. Az ünneplési lehetőségeim elég korlátozottak lettek, úgyhogy nagyon elgondolkodtam azon, hogy mi nekem a lényeg / fontos. Ünnepelni szeretnék, vagy / és végre meghallani a saját hangom amire évek óta vágyok (konkrétan 4 éve). Úgy döntöttem, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy végre meghallgassam saját magam, a vágyaimat, az álmaimat. Ennek a jegyében újra tanulok (igen, ha ez nem lett volna eddig világos, szeretek tanulni 😊), most decembertől kezdek egy nemzetközileg elfogadott minősítést adó health and life coach iskolában. Új fejezet sok szempontból.

 
Én azt tapasztalom, hogy az életben az egy fontos képesség, hogy újjá tudjunk születni, újrakezdeni, átalakulni, módosítani, váltani és töretlenül arra menni, ami érdekel, az álamink és a teljesebb élet felé.

Akit hoztam mára nektek: Cottage Fairy. Teljesen véletlenül akadtam rá a Youtube-on és magával ragadott. Gyönyörű képek, az az egyszerűség… Belegondolok, hogy én hol voltam huszon évesen… és még most sem tudom, hogy lenne-e bátorságom egyedül élni így ahogy ő. Annyira tisztelem és tetszik, amit képvisel (alapvetően étkezési problémái és gyógyulása céljából szánta rá magát, hogy egy ideig egyedül fog élni). Egy jó ideje egyre jobban vonz az off-grid élet, néha úgy érzem, hogy elvonulnék egy tanyára, egy erdőbe és én jól ellennék ott. Ki tudja, lehet, hogy lesz ilyen is. Mindenesetre van egy ilyen oldalam, álmom (na meg a retreat center…).
Íme itt van egy rész a vlogjából: https://www.youtube.com/watch?v=7AeMhVN-TFA

Ne feledd, december 13.-án este közös ingyenes meditáció az adventi naptár keretében, de nem Fb-on, hanem zártabb csoportban, Zoom-on, linket jövő héten fogom megadni. Téma: béke, megosztottság feloldása.

És még egy utolsó dolog: december hónapban, illetve aki decemberben foglal időpontot 1:1 egyéni család, illetve rendszerállításra az még a 2021-es áron teheti meg! Jó ajándék lehet önmagadnak! 😊


Ha kérdésed van az állítással kapcsolatban, vagy jelentkezni szeretnél, kérlek írj emailt a kinehajni@gmail.com email címre, vagy erre az emailre is válaszolhatsz!

A Te életedben milyen új fejezet volt? Hogyan élted meg?