FeelGood

Most itt tartok

Grrrr, annyi mindent szeretnék mondani. Itt a listám a témákról és csak a fáradtságot érzem. Túl sok ez a 3 hónap ’lemaradás’, más szintű terheltség, hogy valami újat, valami jót alkossak.
Ezenkívül a hétvégén volt a kisebb Lányom 4 éves születésnapja és az összes kreatív energiám oda csoportosult. Jó sok időt adtam magamnak a készülődésre és nagyon beosztottam lépésről lépesre. Imádtam csinálni, de leszippantotta az energiaszintemet (a másik oldalról meg töltött).

Így hát mostanra a következő választási lehetőségeim maradtak:

 • Push through, végig tolom, kierőltetek magamból valamit, izzadságszagú lesz, de meglesz és kipipálhatom.
 • Beillesztem az erre a hétre tervezett, már jó előre megírt hírlevelet. Ja, nem az nem lehet, mert ez még mindig nem jött össze.
  A hírlevél írás karrierem 1 hónapja után beütött a COVID, és a szépen megtervezett rendszereim, ezzel egyenesen arányosan törlődtek.
  Már látom a fényt az alagút végén, és tanulok a folyamat közben, nem adtam fel a reményt, hogy egyszer én is eljutok oda ahova a nagyok. Előre megírt tartalmam lesz. Ne adj isten, valami érdekes, összefüggő sorozat (ennek a témája már meg is van).
  Hála a jó égnek, hogy közben kiderült az egyik Masterclass alatt amit csináltam, hogy több top ’copy writer’, ugyanígy önmagához, rendszeréhez képest le van maradva, mert a COVID intenzív ideje alatt nem előre megirkált tartalmakat nyomat be, hanem aktuális, napról napra, hétről hétre megélt eseményeket, folyamatokat, releváns tartalmakat.
  Ettől azért jobban érzem magam, hogy az én ki nem alakult rendszerem nem megbukott, hanem egyszerűen nem volt aktuális és egyszer az lesz.
 • Nem írok semmit, nem küldök semmit.
  Ennyire fáradt azért nem vagyok egyelőre 😊 és óriásit csalódnék magamban, aminek nagyobb lenne az ára.
  De ezt is el tudom képzelni, hogy lesz ilyen (hacsak nem, felpumpálom magam az előre megírt tartalmakkal 😊), nyomós okkal biztos. És ez is rendben van, lehet ilyen.
 • Az utolsó opció, amit végül választottam, hogy elfogadom, ahol és amiben vagyok. Ezen át kapcsolódóm. Őszinte vagyok, ultra transzparens. Félelmetes érzés, ugyanakkor felszabadító.

A TE életedben nem biztos, hogy hírlevél írás stratégiák/ problémák röpködnek, de valami más biztos.
Mi a te ’hírleveled’?
El vagy maradva valamivel? Látod a választási lehetőségeid? Hasonlóak, mint ez a 4?
Te melyik stratégiát választod?
Sikerül észrevenni, ha a terved nem aktuális és elengedni?
Meg tudsz állni és ’ott találkozni’ magaddal ahol épp vagy?

És itt az egyik tettes aminek ezt a rettenetesen egyszerű írást köszönheted 😊

%d bloggers like this: