FeelGood

Motiváció, avagy fogom én még ezt érezni? & FeelGood TV

Végre valahára minden csillag összeállt és sikerült összehozni a FeelGood TV igazi első epizódját.
Mit jelent az hogy igazi és miért első?
Mert a legelső bejelentkezés, azaz a FeelGood TV debütálása ugyan a tervezett hónapban (március) volt, de nem a tervezett témával. Egészen pár héttel ezelőttig a ’bezártság’ idejére nyújtott támaszt, eszközöket.
De ezt az időszakot egy pár hete lezártam és ahogy ígértem a hírlevélben is szeretnék egy váltást (egy shiftet). Íme, júniussal eljött ez is. 😊

Az első téma pedig a MOTIVÁCIÓ.
Pont egy márciusi hírlevél témája volt ez, hogy miért nem gond, ha nem vagy motivált.
Most pedig szeretném visszacsempészni a reményt, hogy érezhetjük még ezt a motivációt és hogy hogyan is kezdjük.

Összeszedtem a 3 leggyakoribb tévhitet a motivációról és hogy ezeket hogyan fordíthatjuk át, hogy közelebb kerüljünk a realitáshoz. Természetesen van ennél több is, de ezek a leggyakoribbak és legtipikusabbak, amivel a munkám során találkozom nap mint nap.

3 tévhit a motivációról:

  1. Kell, hogy legyen; mindig motivált kell, hogy legyek. Elvárás.
  2. A motiváció lineáris.
  3. A motiváció tárgya – shiny object szindróma

Ezen tévhitek megfordításának alap eleme pedig az, hogy jobban kapcsolódjunk a realitással, önmagunkkal és elfogadjuk a valóságot.

Kérdezz bátran, ha a motivációval kapcsolatban van kérdésed, illetve szeretettel várom a kommentben is hogy mi a Te legnagyobb tévhited és nehézséged a motivációval kapcsolatban!

Q&A a FeelGood TV-ben! Szeretettel várom kérdéseiteket és kéréseiteket Body, Mind és Soul témában emailen az info@hajnierdelyi.com címre és a következő epizódokban szívesen válaszolok rá.

Ne feledd, következő kapcsolódási lehetőség, ahol elfogadásra és akár motivációra, inspirációra is lelhetsz, most pénteken Női Kör Zoomon. Részleteket itt találod.