FeelGood

Mi a Te ’normálod’?

Az elmúlt egy hét szabadsága felülmúlta minden várakozásomat és tényleg tudtam lassulni, kikapcsolódni, töltődni és csak lenni. Angolul van erre egy kifejezés: staycation 😊 (otthon maradós vakáció), nem ez az első ilyen az életemben. Rendszeresen vagyunk / maradunk csak úgy otthon, bár több mint egy hétig, ez volt az első. És ha mélyen magamba nézek több év tudatos munkája van abban, hogy otthon maradni is kikapcsoló és töltődő élmény lehessen. Nem ment ez egyből, de mostanra beérett. Felcsillant a fény, hogy talán látjuk az alagút végét, hogy májusban már történik változás a járvány és a szabályozások szempontjából. De azért még minden képlékeny és a hosszútávú hatások megélése is előttünk áll. Éppen ezért én még mindig fontosnak tartom a befelé fordulást, újrakalibrálást, önmagunkkal való találkozást, ami az alapot adja / adhatja.
Ehhez kapcsolódóan egy Dave Hollis idézetét hoztam Nektek erre a hétre:

Magyarul (nem vagyok műfordító😊): „Mielőtt visszarohannál a megszokottba, használd ezt az időt arra, hogy kitaláld, a megszokott mely részéhez érdemes visszarohannod”

Melyek azok a részek az életedben, ahol megéri visszatérni a normálhoz?

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan találd meg és érezd meg a normáidat, akkor a PIVOT mini program neked szól. A PIVOT ad egy választ arra, hogy mi az az 1 cél amire az elkövetkezendő időben összpontosítanod kell, hogy az életed összes többi része is működni tudjon. A PIVOT egy ugrás: fókuszált, gyors, egyszerű és csak Tőled függ mekkorát és merre ugrasz.
Segítek ugrani. Itt találod a PIVOT mini program részleteit.

És ettől a héttől, újra szeretettel várlak a YouTube közösségi eseményein. 😊

Mini jóga 0-4 éves gyerekeknek (10 perc) csütörtökön április 23 10:00

Jóga 5-12 éves gyerekeknek (20 perc) csütörtökön április 23 10:30

Hétzáró közös élő relaxáció (15 perc) szombaton április 25 20:30