FeelGood

Miért nem baj, ha nem vagy most motivált

Huh… egy nagy levegő.

Az elmúlt hét azt hiszem mindannyiunk életében nagy változásokat hozott. Ami még pár hete elképzelhetetlen volt, most hirtelen valóság lett.

Mindenki másképp reagál erre, van aki feléledt, van akinek kihúzták a lába alól a talajt, van aki végre vissza tud vonulni és önmagát gyógyítani, van akinek érzésteleníteni kell. Van aki kreatív, van aki leblokkolt, van aki még tagad, van aki túlél. És ez rendben is van. Mind.

Óriási érzelmi inkongruencia éledhet most bennünk, ha ezt a sok lehetőséget, ajánlatot, ami árad felénk, nem tudjuk beemelni, élni vele. Online: tanulni, jógázni, gyereket nevelni, kapcsolódni, színházat nézni… Lehetetlen.
Ezzel az újhoz való alkalmazkodással, óriási inger és lehetőség áradattal jön egy fókuszvesztés. Változik az élet, a világ és mi is. Gyökeresen. Gyökeret vesztünk, kell is hogy veszítsünk, hogy átalakuljunk, alkalmazkodjunk. Ez FÁRASZTÓ és NEHÉZ.
Engedd el az elvárásokat, légy kegyes magadhoz.
Vedd vissza a fókuszt vagy alakítsd ki az új fókuszt, hogy mi az a pár dolog ami fontos és a minimum a számodra. Alvás (lehetőleg több), tápláló és egyszerű étkezés, fizikai mozgás, érzelmi kapcsolódás, munka szinten a minimum. Ha ezek már megvannak, minden más über bónusz.
Még egyszer: változni, adaptálódni, túlélni fárasztó, mély, nehéz, türelemre és elfogadásra van szükségünk magunkkal és szeretteinkkel szemben.
Aki a frontvonalban van, merjen kérni extra támogatást, törődést!

Én úgy döntöttem, hogy továbbra is szép csendben, békében és nyugalomban folytatom a kapcsolódási lehetőségeket, és aki úgy érzi, hogy erre van szüksége, szeretettel látom/ látjuk.
Nagyon örülök, hogy ennyien kapcsolódtatok és hogy a gyerek programoknak ilyen nagy sikere volt. Figyelembe vettem amit mondtatok és ehhez alakítottam az elkövetkezőkben, hogy egy picivel rövidebb lesz. Az összes ilyen lehetőség (program) célzottan rövid, hogy beilleszthető legyen a napba, emészthető legyen. Célja, hogy egy shiftet, azaz váltást hozzon az életedben.
Ez a hét a dúlák hete és én is a kismamákra és szülés után lévő mamákra szeretném szentelni a figyelmem, az ő helyzetük extra figyelmet és szeretetet igényel.

Keresd az új fókuszt és minimumot!
Ha segítségre van benne szükséged, szeretettel állok rendelkezésedre, az info@hajnierdelyi.com email címen kérhetsz konzultációs időpontot.

És íme a heti program:

Prenatal (kismama) torna & légzés & relax (20 perc) szombaton március 28 14:00

Postnatal (szülés utáni) torna & légzés & relax (15 perc) szombaton március 28 14:30

Mini jóga 0-4 éves gyerekeknek (10 perc) csütörtökön március 26 10:00

Jóga 5-12 éves gyerekeknek (20 perc) csütörtökön március 26 14:00

Hét záró közös élő relaxáció (15 perc) szombaton március 28 20:30

🙏