FeelGood

Információdömping – STOP!

Én is érzem, nem csak Te!
Napok, sőt hetek óta figyelgetem magam és egyre jobban idegesít az az információ és lehetőség áradat, ami felém áramlik.
Nem, nem a Covid hírekről beszélek, az már csak hab a tortán.
Arról beszélek, hogy ha megnézem az emailjeim nem igazán találok olyat, ami tényleg nekem szólna, hírlevelek tömkelege. Igen, pontosan érzem a helyzet iróniáját, hidd el!
/Meg is fordult a fejemben, hogy semmi értelme ennek (mármint hogy itt „írogassak”)/.Olyan mintha átszakadt volna egy gát, de még senki nem készült föl rá, hogy ezt hogyan kezelje. Mindenki segítő kezet akar nyújtani.
Én is, és természetesen felém is árad ugyanez. Míg feléd lehet hogy jóga és hogyan maradj épelméjű summitok áramlanak, addig felém ez, plusz hogyan fejleszd a vállalkozásod, emelkedj ki a tömegből, hogyan adj el és minimum naponta egy certification program…
Nincs is ezzel semmi baj, ezek jó dolgok. Csak akkor van, ha átszakad a gát és mindent lerombol, eláraszt. 
Az egyik, hogy csípőből törölsz ki mindent (én szoktam) vagy jó pár ingyenes előadásra / lehetőségre bejelentkezel, részt veszel és érdekel, de nem tudsz lépést tartani vele (me totally). Aztán jön a frusztráltság, hogy ó pedig érdekelt volna, jó lett volna, kellett volna… vagy a teljes apátia, minek…
Én egyikben sem érzem jól magam. Sem egyik sem másik oldalon. Éppen ezért írom ezt Neked és persze magamnak is. 
Nem vagy egyedül. Engem beszippantott egy pillanatra a tanulj, tanulj, élj a lehetőséggel! …éra.
Ráadásul nekem ez a gyenge pontom, mert imádok tanulni, új dolgok felé nyitni, duplán triggerelhető vagyok. És igen, I fall off the wagon sometimes, too.
De most visszamászok, mert sem apátiából, sem dühből, sem túlterhelésből nem akarok dönteni, hogy mit olvasok el, jelentkezem rá, teszem bele magam. 
Igen, igen a jó öreg tudatosítás (mindulfness) elég elcsépelt, de tényleg egy fontos lépés. 
Meg kell engem menteni? Akarok jóga oktatói bizonyítványt? Romokban van a házasságom? Nyelvet akarok tanulni? Kell fejleszteni?
De állj meg és tedd fel a kérdéseket: Mit akarok? Mi az amire szükségem van? Hova fog ez engem vinni?
Mert amúgy tudjuk, hogy sok dolog jó lenne, meg kellene… SHOULD – LAND & COMFORT – LAND
És aztán NEM-et mondani a legtöbb dologra. A legtöbbre.
És akkor a legviccesebb most jön! Felkészültél?
Gondod van a NEM-et mondással?
NO NOVEMBER Workshop – hogyan mondj Nemet, honnan tudd, hogy mire kell nemet mondani, hol vannak blokkjaid és embodiment gyakorlás, kapcsolódás a testtel és onnan előhívni a megoldást, az erőt, a válaszokat. Még 2 hely van, itt tudsz jelentkezni! Gyere! Mondj igent! 😂
Ezen annyit gondolkoztam és nevettem magamban és magamon, hogy írok a lehetőség dömpingről és hogy mindenki el akar adni valamit vagy meg akar váltani…
De többször nekifutottam és 1) tényleg ez van bennem, autentikus maradtam magamhoz
2) hiszek a workshopban és a téma fontosságában.
Érzed Te is az információ és lehetőség dömpinget?
Sikerült újra kalibrálni a gátjaid ebben a szezonban?

Jövő héten szünet, de utána NO NOVEMBER: a hónap témája, a nemet mondás.