FeelGood

Az első

Gondolkodtál már azon, hogy mi az abszolút igazság? Egyáltalán létezik-e?
Hány embernek kell állítania és bizonyítania, hogy az igazság legyen?
Állj meg egy pillanatra és képzeld el: mi lenne, ha elég lenne, hogy Te érezd a Saját Igazságod?
Nem kellene győzködni senkit (még magadat sem), csak úgy jönne, mélyről, de magabiztosan. Mintha fel tudnád hívni telefonon és csípőből adná a válaszokat. Milyen étel táplál, milyen mozgásra van szüksége a testednek, hogyan pihenj, mit kezdj egy bizonyos helyzettel/ emberrel/ az életeddel.
És végre meg is hallanád. Elfogadnád. Cselekednél, élnél e szerint a Te Saját Igazságod szerint.
Milyen érzés?
Minden olyan egyszerű, megkérdőjelezhetetlen, könnyen jön és nincsenek folyamatos ütközések, energiapazarlások.
Felemelő, csodálatos és ugyanakkor félelmetes, ismeretlen.
Pedig ott van és nagyon akar veled kapcsolódni. Minél több félelmet, elvárást, berögzött mintát fejtünk le, annál közelebb jutunk a Saját Belső Igazságunkhoz és egyszer eljutunk oda is, amikor egyre többször e szerint élünk. Lépésről lépésre. Step by step. Petit á petit.

Én ezt a belső igazságot szeretném hétről hétre körbejárni a Feel Good Methodon alapulva, amely a test, lélek és szellem egyensúlyát ötvözi.
Nyitni, látni hány és hány út vezet ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Megkérdőjelezni a nem működőt, nyitni az újra, kapcsolódni, elgondolkodni, kipróbálni.

Üdvözöllek az első hírlevelemmel. Több év álom és mély belsőmunka után végre itt lehetek Veled. Nagyon köszönöm azt a sok átalakulást, bizalmat, hitet, amit évről évre, napról napra kaptam Tőled/ Tőletek.
A hírlevél rövid és tömör lesz, hogy legyen időd tényleg elolvasni. Három egymást követő héten jelentkezem és a negyedik hét pedig pihenő, mert a pihenés ugyanolyan fontos része az egyensúlynak és létünknek.

Nőként és anyaként a női test, lét, anyaság témáit szeretném elsősorban körbe járni. Ebben érzek elhivatottságot és autentikusságot. Lesz szó test edzésről, táplálkozásról, testkép változásról, önmegvalósításról, női szerepekről, család dinamikáról, lelki egyensúlyról, gyereknevelésről, belső gyermekünkről, mindfulnessről, szülésről, szülés utánról, szexről, gátról, időbeosztásról, környezettudatosságról, szomatizációról,  légzésről…..Huh, minden ami szülés, élet, halál és közben lévő változások, nagy élet állomások.
Az elhivatottság ellenére még mindig imádom a férfiakat, férfi energiákat és hiszem hogy az élet együtt jobb, úgyhogy szeretettel marasztalom a férfiakat, hátha önmaguk, párjuk, lányuk megértésében és elfogadásában ez utat nyithat.

Sharing is caring. Oszd meg ezt azzal, akit úgy érzed, hogy érdekelhet és itt lehet feliratkozni.

Feel Good!
Hajni